Pýtali sme sa na vaše najhoršie rande: Posledný príbeh vás šokuje!

Pýtali sme sa na vaše najhoršie rande: Posledný príbeh vás šokuje!
  • 21.04.2017
  • Michaela Hollá

Zrejme každá žena si musí prejsť  hotovým peklom, kým sa konečne dopracuje k vysnívanému pánovi božskému. Ak ste ho stále nenašli, nezľaknite sa. Vaše najhoršie rande vôbec nemusí byť to posledné! Poučte sa z neho a potom sa na ňom schuti zasmejte.

Tento postup zvolili aj dámy, ktoré nám prezradili ich najhoršie schôdzky v živote. Nad niektorými sa vám bude rozum zastavovať...

Stále hovoril o ex-manželke

Bola som na rande s chlapom, ktorý na našom rande neustále rozprával o svojej ex-manželke. Najskôr sa dušoval ako ju nenávidí a rozvod s ňou ju vôbec nemrzí. Postupne však nasadil oveľa miernejší tón a vyšlo z neho, že ju stále miluje. Už asi tušíte,  že nikdy nebolo druhé rande. 

Ľudmila, 34

Prečítajte si tiež: Tieto ranné rituály zabezpečia, že budete mať super deň

najhoršie rande

Zdroj: Shutterstock®

Rasistické rande

Po troch mesiacoch od rozchodu som sa rozhodla, že kývnem na schôdzku s mužom, ktorého mi dohodila kamarátka. Ten asi netušil, že moje korene siahajú do Vietnamu...Smutné je, že ešte aj v dnešnej dobe stále vnímam predsudky o rase. Po dvadsiatich minútach sa mi priznal, že nenávidí všetkých ľudí so šikmými očami.

Vera, 27

Nakoniec to bol môj bratranec

Stretla som ho na jednej party, na ktorej sme si vymenili čísla a dohodli na rande. Po týždni sme sa konečne stretli a zistili sme, že máme veľa spoločných známych. Nasledovali ďalšie schôdzky a ja som si myslela, že som konečne našla toho pravého. Zmienila som sa o ňom mojej mame a tá sa skoro zadusila pohárom vody. Povedala mi, že môj vysnívaný chlap je v skutočnosti môj bratranec...

Zuzana, 25 

Bude vás zaujímať: Úchvatná Simona Krainová: TOTO sú top vychytávky modelky

najhoršie rande

Zdroj: Shutterstock®

Vraždiaci plán

Dohodla som si prvé rande s chlapom, s ktorým som si písala asi dva týždne na internete. Hoci sa na chate zdal veľmi milý, opak bol pravdou. Na večeri mi detailne opísal ako sa chystá otráviť svoju šéfku. Myslela som si, že príde časť aj časť keď povie, že si robil len žarty. Bohužiaľ, neprišla. Radšej som si ho všade zablokovala.

Katka, 23

Prečítajte si tiež: Najvtipnejšie trapasy z posilňovne: TOTO sa nám stalo pri cvičení

najhoršie rande

Zdroj: Shutterstock®

Skončili sme na polícii

Bola to už naša druhá schôdzka. Síce sa mi ten muž nejako zvlášť nepáčil, mal solídnu prácu a pekné auto. Po troch rokoch s mužom, ktorý sa na mne priživoval to bola veľmi príjemná zmena. Toto som si myslela na začiatku totálnej pohromy... Po nudnom obede mi povedal, že sa spolu môžeme ísť previezť na jeho kabriolete. Zdalo sa mi to ako dobrý nápad. Avšak po dvadsiatich minútach v uliciach Bratislavy nás zastavili policajti s tým, že jeho auto je kradnuté. Mala som „šťastie“ zlodeja aut.

Maja, 29 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 21.04.17 07:55

SK
karma
86.00

niektoré príbehy ma super pobavili a boli také z ktorých som mala zimomriavky.. tak tak, veru máme tie osudy poriadne pomotané....nikdy nevie človek čo sa s toho druhého vykluje...

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 21.04.17 13:57

karma
108.00

Tak to su zažitky..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní