EVA „EVELYN“ KRAMEROVÁ: NIE SOM „PLESOVÝ TYP“ ČLOVEKA

EVA „EVELYN“ KRAMEROVÁ: NIE SOM „PLESOVÝ TYP“ ČLOVEKA

V tomto roku sa vám podarilo „zahviezdiť“ vo viacerých televíznych projektoch. Ktorý z nich vám prirástol k srdcu najviac?

Tento rok bol pre mňa naozaj hektický v tom najlepšom zmysle slova. Skúsila som množstvo nových vecí a každá z nich bola pre mňa veľkou výzvou, ale aj školou. Za to som nesmierne vďačná, pretože každý jeden projekt ma v nejakom smere obohatil a vo finále ich mám všetky rada. Asi sa to dá považovať za šťastie, ale v každom projekte som stretla fantastických a talentovaných ľudí, s ktorými sa výborne pracovalo. Bez pochýb však pre mňa tento rok jedným z najintenzívnejších zážitkov ostáva Farma.

Z role komičky a herečky ste sa dostali k moderovaniu televíznej relácie. V čom je pre vás táto skúsenosť špecifická? Čo vám táto práca priniesla?

Špecifická a nová bola pre mňa osobne úplne vo všetkom. Nikdy predtým som sa v tejto pozícii neocitla a nebolo jednoduché naskočiť na rozbehnutý vlak. Vďaka trpezlivosti kreatívneho producenta  Sama Jaška sa mi však podarilo moderátorsky posunúť a postupne sa zlepšovať. Túto sériu Farmy beriem ako výzvu, ktorú som ustála a priniesla mi okrem fantastických zážitkov aj možnosť nahliadnuť do sveta “reality show", ktorý bol pre mňa dovtedy veľkou neznámou, a to bolo fascinujúce.

Neprehliadni: Lujza Garajová Schrameková: Mám šťastie, že môj muž vie, čo potrebujem

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hoe Hoe Hoe

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Máte za sebou aj účinkovanie vo filmoch Cuky Luky a Tlmočník. Tento rok ste natáčali aj novú českú komédiu LOVEnie pod režisérskou taktovkou Karla Janáka. Ako prebiehalo natáčanie?

Áno, hneď na druhý deň po dokončení Farmy som už bola na ceste so scenárom v ruke. Karel je nesmierne príjemný človek a zrejme aj to ovplyvnilo celú atmosféru tohto natáčania. Spolupracovala som s Ester Geislerovou. Dovtedy sme sa nikdy nestretli, ale nebudem klamať, ak poviem, že to bola láska na prvý pohľad. Bola to sranda a aj napriek náročnosti niektorých dní sme z toho mali obrovskú radosť.

Uvidíme vás v blízkej dobe v nejakých ďalších projektoch alebo si dávate na chvíľu pauzu?

Myslím, že v tomto čase sa na chvíľku sústredím na sviatky a rodinu, ale samozrejme plány mám. Začiatkom budúceho roka sa budem venovať vlastnému projektu, ktorý dlho čakal, aby som ho zrealizovala.

V poslednom čase ste trošku zanedbali svoje pôsobenie na sociálnych sieťach. Chcete sa ešte vrátiť ku krátkym skečom alebo sa chcete posunúť už k iným formátom?

Áno, priznávam, že som to zanedbala. Celú svoju pozornosť som totiž musela venovať projektom, ktorých bolo v tomto roku neúrekom. Baví ma tvoriť videá, ale musím sa priznať, že práca v kolektíve mi vyhovuje viac. Samozrejme sa ale poznám a viem, že keď budem mať prvé dni voľna, zas to v sebe nakopnem.

Vianoce sú už takpovediac za rohom. Ako plánujete stráviť sviatky? Darčeky už máte pripravené alebo ste skôr ten typ, ktorý to rieši na poslednú chvíľu?

Ja riešim na poslednú chvíľu úplne všetko a robím to tak celý život, takže iná nebude ani príprava na Vianoce. (smiech) Sviatky budem tráviť s rodinou na Orave. Je to môj najobľúbenejší čas v roku a nesmierne sa teším, že si ho užijem s najbližšími.

Na sociálnych sieťach ste sa nedávno so svojimi fanúšikmi podelili aj o pozvánku na Ples v opere. Chystáte sa na toto podujatie?

V prvom rade ma pozvanie potešilo, a to nielen čisto zo sebeckého hľadiska. Nie som „plesový typ“ človeka, takže toto bude moja premiéra a teším sa, že bude práve na dobročinnom Plese v Opere. Okrem iného sa teším aj z faktu, že budem môcť  prispieť na dobrú vec. Výťažok z nadchádzajúceho ročníka tohto podujatia totiž poputuje na podporu inkluzívneho vzdelávania na slovenských školách. Pomôžeme tak zabezpečiť vhodné podmienky, aby zdravotne znevýhodnené deti mohli chodiť do školy spoločne so svojimi kamarátmi a mali prístup k plnohodnotnému vzdelaniu.

Kto vám bude šiť plesové šaty? Ostanete verná svojmu blízkemu kamarátovi Milanovi Švingálovi?

Áno, bude mi robiť nielen spoločnosť, ale má na starosti aj prípravu šiat a samozrejme make-up. Milan vie totiž dokonale líčiť. V tomto smere má Milan moju absolútnu dôveru. Šije mi množstvo kúskov a vždy mám na to fantastickú odozvu okolia. Verím, že mi spraví šaty, ktoré budú spĺňať kritériá vhodnosti na túto spoločenskú udalosť a zároveň budú stále odrazom mňa.

Máte v pláne navštíviť aj nejaké ďalšie plesy v rámci nadchádzajúcej sezóny?

Zatiaľ nie. Ako som vravela, nie som „vymetač“ plesových parketov. Možno sa mi však to „plesanie“ zapáči. (smiech) Nechám sa prekvapiť.

Aké sú vaše predsavzatia pre rok 2019?

Tých si dávam priebežne dosť aj počas roka. Asi je len jediná vec, ktorú si želám vždy, a to aby moja rodina, priatelia a ľudia, ktorých ľúbim, boli šťastní. A samozrejme, aby to šťastie a radosť zo života neobišli ani mňa. 

Bude sa ti páčiť: Diana Hágerová: Narodila som sa, aby som bola mamou


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Mária Maxianová 04.01.19 18:34

MM
karma
100.00

nemôžem si pomôcť, ale to naše Slovensko bude naozaj také malé, lebo vždy a všade presadzujú do zunovania vždy tie isté osoby, až naozaj vyskakujú z chladničky

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 05.01.19 00:36

karma
109.00

V lete sme sa zastavili na salaši Krajinka pri Ružomberku a tam som videla "živú" Evelyn :-)

  • 0
Odpovedať

Darina Božiková 05.01.19 13:59

DB
karma
114.00

je dobré,že nie sú všetky ženy ako z módneho žurnálu,ale aj buchtičky.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 08.01.19 20:33

JK
karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 18.01.19 15:15

karma
113.00

pěkná paní a sympatická

  • 0
Odpovedať

Janka Jurasova 15.02.19 14:11

JJ
karma
90.00

super članok :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní