4 rady ako urobiť vašu párty jedinečnou

4 rady ako urobiť vašu párty jedinečnou
  • 06.08.2016
  • Vladimíra Drábiková

Letná grilovačka, narodeninová oslava, alebo iná príjemná akcia, ktorá sa koná vo vašej záhrade? V tom prípade určite chystáte nezabudnuteľné okamihy pre všetkých zúčastnených.

Zorganizovať letnú párty v záhrade alebo na terase pritom vôbec nie je jednoduché. Vyžaduje to určitý nadhľad... Jednoducho, musíte byť o krok vpred. Ako zorganizovať podobnú udalosť sme vám opísali v článku „Ako zorganizovať event,“ dnes vám ale prinášame niekoľko vychytávok na podobnú akciu.

1. Melónové písmenká a dekorácie

Po novej melónovej revolúcií v tvorbe letných melónových tort vám prinášame niekoľko obrázkov na inšpiráciu na výrobu písmeniek. Práve s nimi viete vytvoriť originálne nadpisy, názvy, želania a iné štýlové slová, ktoré nielenže budú skvelo vyzerať, ale neskôr aj chutiť.

Odporúčame prečítať: Aké bylinky zbierame v auguste?

inspiracie na letnu party, novinky, vyzdoba, leta grilovacka

Zdroj: Shutterstock®

2. Kvetinky v originálnych vysiacich vázičkách

Máme tu leto a s ním aj krásne pestré kvietky nielen v obchodoch a kvetinárstvach, ale aj na lúkach a brehoch. Urobte si krátku prechádzku do prírody a nielenže si zlepšíte zdravie, ale na rozdiel od „pohodlnejších“ kamarátok budete mať výzdobu nie za peniaze, ale vytvorenú z lásky. Novinkou je ich „vysiace“ aranžovanie. Pôsobí to veľmi romanticky a výnimočne zároveň. 

Odporúčame tiež: Bojujete so svedomím pri maškrtení? Z týchto pochúťok určite nepriberiete!

inspiracie na letnu party, novinky, vyzdoba, leta grilovacka

Zdroj: Shutterstock®

3. Domáca výroba

V súčastnosti je moderné mať všetko bio, čo tak urobiť si nejaké to „bio“ v kuchyni? Domáca zmrzlina, cheesecake, vlastná omáčka či už vyššie spomínaná melónová torta. To všetko viete pripraviť za pár minút v pohodlí vášho domova a ešte sa pritom môžete aj zabaviť. Má to naozaj veľa výhod, po prvé sa vyhnete surovinám, na ktoré ste alergická, alebo ich nemáte radi a po druhé už len z dôvodu, že to bolo pripravené vašimi rukami si na tom dvojnásobne viac pochutnáte :)

Odporúčame prečítať: Ako si líčením zvýrazniť modré oči

inspiracie na letnu party, novinky, vyzdoba, leta grilovacka

Zdroj: Shutterstock®

4. Romantika

Tá nie je ani tak novinkou ako nevyhnutnosťou. Nezáleží nad druhom oslavy, od určitej hodiny si všetko vyžaduje určitú atmosféru. Práve tú romantickú vieme vytvoriť vianočnými svetielkami, sviečkami, príjemnou hudbou a možno aj niekoľkými intímnejšími hrami.

Odporúčame tiež: Cuketa v kuchyni na 5 spôsobov

inspiracie na letnu party, novinky, vyzdoba, leta grilovacka

Zdroj: Shutterstock®

osvetlenie na zahradnu party

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Anna Majdáková 06.08.16 22:32

AM
karma
-1.00

inšpiratívne :-)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 07.08.16 10:55

SK
karma
114.00

dobré a pekné nápadíky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní