Ako si vytvoriť vianočnú náladu? Skús to v Starbucks!

Ako si vytvoriť vianočnú náladu? Skús to v Starbucks!

Zima a s ňou spojená sviatočná nálada sa nezadržateľne blížia a do Starbucks v tomto roku prinášajú, okrem obľúbených nápojov, aj niekoľko noviniek. Tie potešia chuťové poháriky fanúšikov tradičných vianočných nápojov, ale aj tých, ktorí s chuťami radi experimentujú. Tentokrát si ich navyše môžu nechať pripraviť do svojho vlastného Red Cup-u.

Ikonický predvianočný Red Cup každoročne zvestuje blížiace sa sviatky. V tomto roku na Slovensko prvýkrát prichádza v znovu použiteľnom variante. Môžete si tak vychutnať nielen svoj obľúbený vianočný nápoj, ale aj dobrý pocit, že nákupom neprispievate k znečisťovaniu životného prostredia.

Pozri aj: Starbucks v Bory Mall: Nová kaviareň pre všetkých milovníkov kávy

Red cup Starbucks

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: Starbucks

Limitovaná vianočná ponuka v Starbucks

Rozhodne si do neho musíte nechať pripraviť aj nápoj z limitovanej vianočnej ponuky - tradičné Gingerbread Latte s nezameniteľným perníkovým korením alebo Toffee Nut Latte s lahodnou chuťou karamelu a praženými orieškami. Pre sviatočných fajnšmekrov sú však v ponuke aj dve novinky. Christmas Brulee Latte poteší milovníkov chute créme brulee a vaječného koňaku - samozrejme, v nealkoholickej verzii. Salted Caramel Brownie Hot Chocolate zas zahreje fanúšikov horúcej čokolády a prekvapí lahodnou chuťou slaného karamelu a brownies.

K tej pravej vianočnej atmosfére však rozhodne patria aj sladkosti. Starbucks Coffee Master, Miguel González, odporúča skombinovať Gingerbread Latte s jemnou tortou Red Velvet, ktorá správne doplní jeho chuť. K Toffee Nut Latte sa zas ideálne hodí Espresso Brownie, ktoré sladkú chuť nápoja obohatí o výrazné tóny kávy. Čokoládové potešenie zo Salted Caramel Hot Chocolate ešte zvýrazní čokoládový muffin s čerešňami a Christmas Brulee Latte výborne ladí s mrkvovou tortou.

Nezabudnite, že všetky nápoje si môžete nechať pripraviť aj do nového ikonického Reusable Red Cup, vďaka čomu nielen pomôžete chrániť prírodu, ale tiež ušetríte 0,30 €. Užite si sviatočnú atmosféru v Starbucks!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 30.11.18 06:35

ĽŠ
karma
100.00

Lákavá ponuka!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní