Canon Letný cashback: Získaj aj ty po nákupe až 300 € späť

Canon Letný cashback: Získaj aj ty po nákupe až 300 € späť

Canon pre svojich zákazníkov na Slovensku spustil promoakciu na vybrané fotoaparáty, objektívy, blesk a videokameru. Akcia potrvá do 31. júla 2019.

Letný cashback: zvýhodnenie až 9 rôznych fotoaparátov

S blížiacou sa letnou sezónou sa nejeden z vás rozhodne zadovážiť si novú foto techniku, aby čo najlepšie zachytil neopakovateľné príbehy. Vďaka Letnému cashbacku Canon okrem iného ušetríte aj niekoľko stoviek eur. Ušetria zákazníci, ktorí si plánujú kúpiť novú zrkadlovku, bezzrkadlovku alebo aj praktický kompakt. Canon myslí aj na tých, ktorí chcú natáčať videá alebo rozšíriť možnosti svojich fotoaparátov zakúpením nového výmenného objektívu.

Pre získanie zľavy musia zákazníci po zakúpení ktoréhokoľvek z dvadsiatich vybraných produktov vyplniť registračný formulár na stránkach promoakcie. Poslednú žiadosť o vrátenie peňazí je možné podať najneskôr do 31. 8. 2019. Po prijatí a overení žiadosti budú zákazníkom zaslané peniaze späť na účet do 28 dní.

Neprehliadni: Fascinujúce zaujímavosti o zvieratách: Týmto len ťažko uveríš!

fotoaparát

Zdroj: Shutterstock®

Vyberie si každý

Jedným z cenovo zvýhodnených fotoaparátov v rámci Letného cashbacku je aj prelomový kompakt PowerShot G1 X Mark III. Tí, ktorí hľadajú kvalitu digitálnej zrkadlovky v kompaktnom tele vážiacom len 399 gramov, no a okrem skvelých snímok chcú natáčať aj videá, si tento kompakt určite zamilujú. Boduje aj širokou konektivitou vrátane Wi-Fi alebo dynamickou komunikáciou na krátku vzdialenosť NFC. Pri jeho zakúpení v rámci akcie zákazník dostane naspäť 50 €.

Svoje miesto v Letnom cashbacku má aj bezzrkadlovka Canon EOS M50, ktorá sa pýši snímačom veľkosti digitálnej zrkadlovky a neuveriteľným výpočtovým výkonom. Táto kombinácia vám dáva priestor robiť neuveriteľné fotografie a natáčať videá v kvalite 4K, a to aj za zlého svetla. Vďaka otočnému dotykovému displeju, technológiou pre zaostrovanie dotykom alebo veľkému elektronickému hľadáčiku bude zachytávanie príbehov hračkou. Aj pri kúpe tohto prístroja dostane nový majiteľ naspäť 50 €.

Pre tých, ktorí neustále túžia rozširovať si svoje obzory v oblasti fotografie, je v Letnom caschbacku pripravený inteligetný blesk Speedlite 470EX-AI. Ten disponuje jedinečnou otočnou rozptylovou hlavou s motorčekom, ktorá umožňuje rýchlo a jednoducho dosiahnuť osvetlenie profesionálnej kvality. Dokáže sa totiž automaticky prispôsobiť podmienkam a nastaviť správny uhol, čoho výsledkom je prirodzené a prívetivé osvetlenie. Pri jeho kúpe počas promoakcie dostanete naspäť až 150 €.

zrkadlovka

Zdroj: Shutterstock®

Aj naďalej beží akcia EOS RP cashback, Full frame cashback a Virtual Kit Promo

Okrem Letného cashbacku Canon ponúka tiež možnosť získať odmenu až do výšky 200 € za nákup nedávno predstavenej full frame bezzrkadlovky EOS RP v kombinácii s vybranými objektívmi. Táto akcia trvá do 30. júna 2019. Všetky informácie o akcii EOS RP cashback a výške odmien nájdete stránkach promoakcie.

Až do 31.7. môžete taktiež využiť Canon Full frame cashback, a to pri kúpe ktorejkoľvek z dvoch profesionálnych zrkadloviek – EOS 6D Mark II (150 €) alebo EOS 5D Mark IV (300 €).

Odmenu za nákup dostanú aj tí, ktorí využijú akciu Virtual Kit Promo. Stačí si zaobstarať ktorýkoľvek z vybraných fotoaparátov radu EOS alebo niektorú z kamier radu Cinema EOS a doplniť ich objektívom, u ktorého nezanedbateľnú časť ceny získa zákazník späť. Táto akcia nie je časovo obmedzená. Akých produktov Canon sa akcia týka, je možné nájsť na stránkach www.canon.sk/lens-promo.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 24.05.19 05:32

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavá akcia pre milovníkov fotoaparátov!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 24.05.19 08:22

JK
karma
100.00

Lákavá akcia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní