Canon spustil Letný cashback: Po nákupe dostanete naspäť až 300 €!

Canon spustil Letný cashback: Po nákupe dostanete naspäť až 300 €!

Canon pre svojich zákazníkov na Slovensku a v Českej republike dnes spúšťa promoakciu na vybrané fotoaparáty, objektívy, blesk a videokameru. Akcia potrvá do 31. júla 2018!

Vyraziť za letnými zážitkami s novou technikou Canon a ešte pri nákupe ušetriť aj niekoľko stoviek eur? Presne to ponúka Letný cashback. Ušetria zákazníci, ktorí si plánujú kúpiť novú zrkadlovku, stále obľúbenejšiu bezzrkadlovku alebo praktický kompakt. Cashback myslí aj na tých, ktorí chcú natáčať videá alebo rozšíriť možnosti svojich fotoaparátov zakúpením nového výmenného objektívu.

Odporúčame: Aj takto môže vyzerať trendy nábytok a interiér u teba doma!

fotoaparát Canon

Zdroj: Shutterstock®

Letný cashback: zvýhodnenie až 11 rôznych fotoaparátov

Pre získanie zľavy musia zákazníci po zakúpení ktoréhokoľvek z dvadsiatich troch vybraných produktov vyplniť registračný formulár na stránkach https://www.canon.sk/letnycashback, v Česku na stránkach www.canon.cz/letnicashback. Poslednú žiadosť o vrátenie peňazí je možné podať najneskôr do 31. 8. 2018. Po prijatí a overení žiadosti budú zákazníkom zaslané peniaze späť na účet do 28 dní.

Jedným z cenovo zvýhodnených fotoaparátov v rámci Letného Cashbacku je aj prelomový PowerShot G1 X Mark III, ktorý používame aj my v našej redakcii. Pri jeho zakúpení v rámci akcie zákazník dostanete naspäť 50 €. PowerShot G1 X Mark III je prístroj pre tých, ktorí hľadajú kvalitu digitálnej zrkadlovky v kompaktnom tele vážiacom len 399 gramov. Okrem skvelých snímok zvládne aj natáčanie filmov vo formáte MP4 s Full HD. Boduje ale aj širokou konektivitou vrátane Wi-Fi alebo dynamickou komunikáciou na krátku vzdialenosť NFC. Pripojenie ku kompatibilným smart zariadeniam vďaka tomu prebieha jediným pohybom.

Ďalším z radu zvýhodnených fotoaparátov je aj bezzrkadlovka Canon EOS M50, ktorá sa pýši snímačom veľkosti digitálnej zrkadlovky a neuveriteľným výpočtovým výkonom. Vďaka tomu môžete robiť úchvatné fotografie a natáčať videá v kvalite 4K, a to aj za zlého svetla. Život svojich majiteľov robí jednoduchším aj vďaka otočnému dotykovému displeju, technológiou pre zaostrovanie dotykom alebo veľkému elektronickému hľadáčiku. Aj pri kúpe tohto prístroja nový majiteľ dostane naspäť 50 €.

Bude sa ti páčiť: Najúčinnejšie cviky na pevný zadok: Pár minút a bude sexi!

kompaktný fotoaparát

Zdroj: Shutterstock®

Aj naďalej beží akcia EOS Promo a Virtual Kit Promo

Okrem Letného cashbacku Canon ponúka tiež možnosť získať za nákup vybraného fotoaparátu alebo kamery Canon EOS v rámci akcie EOS Promo profesionálne príslušenstvo zadarmo. Detailné info o akcii možno nájsť na webe www.canon.sk/eospromo (pre Slovensko) a www.canon.cz/eospromo (pre Česko). Aj táto akcia trvá do 31. júla 2018. Odmenu za nákup dostanú aj tí, ktorí využijú akciu Virtual Kit Promo. Stačí si zaobstarať ktorýkoľvek z vybraných fotoaparátov radu EOS alebo niektorú z kamier radu Cinema EOS a doplniť ich objektívom, u ktorého nezanedbateľnú časť ceny získa zákazník späť. Táto akcia nie je časovo obmedzená. Akých produktov Canon sa akcia týka, je možné nájsť na stránkach www.canon.sk/lens-promo (pre Slovensko) a www.canon.cz/lens-promo (pre Česko).

Pozri aj: Skorocel kopijovitý: Pozri, čo všetko dokáže urobiť s tvojím telom!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní