Hubert Grand Blanc si vybojoval zlato na MUNDUS VINI 2017

Hubert Grand Blanc si vybojoval zlato na MUNDUS VINI 2017

Po minuloročných úspechoch na medzinárodných súťažiach  sa spoločnosť Hubert J.E. teší z ďalšieho významného ocenenia – zlatej medaily z prestížnej súťaže Mundus Vini 2017, ktorá sa konala na konci februára v nemeckom Neustadte. Odbornú porotu presvedčil vyvážený sekt Hubert Grand Blanc.

Do medzinárodnej súťaže Mundus Vini bolo tento rok prihasených až 6 200 vín s cieľom presvedčiť o svojej kvalite skoro 200 celosvetovo uznávaných degustátorov z 44 krajín sveta. Degustácia súťažných vín prebiehala štyri dni a aj napriek silnej medzinárodnej konkurencii sekt Hubert Grand Blanc získal zlato. Obľúbený sekt Hubert Grand Blanc je oceňovaný na medzinárodných súťažiach už roky a kvalitu potvrdil na súťaži aj tento rok.

Odporúčame prečítať: Kedy sú ženy pre mužov najkrajšie

Hubert Grand Blanc si vybojoval zlato na MUNDUS VINI 2017

Zdroj: Shutterstock®

 „Ocenenia z prestížnych svetových vinárskych súťaží sú dôkazom toho, že aj Slovensko vie vyrobiť vína a sekty, ktoré sú zaradené medzi svetovú elitu. Veľmi nás teší, že sekty, ktoré spoločnosť Hubert J.E. prináša už vyše 190 rokov sú oceňované aj v zahraničí,“ hovorí Ingrid Vajcziková, hlavná enologička Hubert J.E., ktorá stojí za kvalitou a chuťou sektov.

Nemecká vinárska súťaž MUNDUS VINI sa konala už po 20-krát a každoročne počet prihlásených vín stúpa. Za celú existenciu súťaže bol tento rok najvyšší záujem.

Hubert Grand Blanc má na svojom konte už niekoľko medailí z predchádzajúcich rokov, uznávaná súťaž Mundus VINI 2017 mu tento rok priniesla nové zlato. Tento elegantný sekt sa vyznačuje decentnou ovocnou až citrusovou vôňou, ktorú zvýrazňuje jeho dlhotrvajúce perlenie. Výborne sa hodí k údenému hydinovému mäsu a zrejúcim syrom. Hubert Grand Blanc urobí aj z tej najbežnejšej chvíle jedinečnú atmosféru.

Odporúčame prečítať: To, akým spôsobom sedíte o vás napovie veľmi veľa


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 24.03.17 18:16

MM
karma
100.00

slovenské produkty sú NAJ

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní