Interbeauty opäť vdýchne Bratislave príchuť ženskej krásy

Interbeauty opäť vdýchne Bratislave príchuť ženskej krásy

Už 33. ročník najväčšieho veľtrhu kozmetiky na Slovensku otvorí brány najnovším trendom v oblasti skrášľovania 5. októbra.

Bratislavská Incheba sa opäť stane dejiskom prezentácie všetkého, čo súvisí s krásou a zdravým životným štýlom. Jesenná edícia veľtrhu Interbeauty sa uskutoční 5. až 7. októbra od 10:00 do 18:00 a pod jednu strechu sústredí odborníkov, desiatky kozmetických značiek a stovky produktov pre krásnu pleť, telo, vlasy i nechty. Po horúcom lete konečne nastal čas, aby sa dámy venovali sami sebe, dopriali si dokonalú vizáž a získali prehľad o novinkách a aktuálnych trendoch v skrášľovaní. Pre rozšírenie obzorov sa spoločne s Interbeauty uskutočnia aj veľtrhy ezoteriky a zdravého životného štýlu Esoterika a Biostyl. 

Odporúčame: Spoznaj overený prírodný liek na úzkosť, strach i depresiu!

Krasotika

Zdroj: Shutterstock®

Jeseň plná farieb a vôní

Na Interbeauty sa po druhý raz predstaví tím e-shopu Krasotika, ktorý vznikol na základe vízie prinášať slovenským ženám to najlepšie zo svetovej dekoratívnej kozmetiky za rozumné ceny. Okrem iného sa môžete tešiť na širokú ponuku pigmentovaných očných tieňov, matných i lesklých rúžov či kontúrovacích sád. K dispozícii bude aj vizážistka, ktorá bude okrem líčenia rozdávať vzácne rady a posúvať cenné skúsenosti.

Dokonalým spojením krásy a zdravého životného štýlu je značka 2sis Cosmetics, za ktorou stoja sestry – chemička a dizajnérka. Spoločne tvoria štýlové produkty, ktoré sú navyše prírodné a ekologické. Počuli ste už o telovom masle, šumivke do kúpeľa či sprchovom želé? Dve sestry vám o nich povedia viac. 

Starostlivosť o nechty

Zdroj: Shutterstock®

Tajomstvo dokonalej pleti ázijských žien na veľtrh prinesú juhokórejské značky Missha a YJN. Zaostávať nebude ani starostlivosť o nechty, jednou z noviniek sú gél laky NeoNail Thermo Color, ktoré menia odtieň v závislosti od aktuálnej teploty.

Pestré farby jesene najlepšie doplnia vône orientu s exkluzívnymi parfumami z Dubaja Teeb Al Ghawali. Odvážnejšie dámy a slečny si určite získa systém farieb J Beverly Hills, ktoré svetlým vlasom dodajú odtiene ružovej, fialovej, zelenej, oranžovej, červenej, žltej, modrej alebo tyrkysovej. Väčší priestor dostane tento rok rozmaznávanie nôh. Väčšia časť veľtrhu bude zameraná na kozmetiku ošetrujúcu chodidlá, pripravený je dokonca odborný program venovaný podológii.

Zaujme ťa: Chceš, aby bola tvoja nová diéta účinná? Tomuto sa vyvaruj!

vizáž a najnovšie trendy

Zdroj: Shutterstock®

Špičkové vizážistky a najnovšie trendy

Na návštevníčky Interbeauty už tradične čaká aj bohatý program. Okrem rôznych súťaží, kozmetických festivalov či majstrovstiev Slovenska v rôznych krásnych disciplínach veľtrh predstaví špeciálny analyzátor pleti, jesenné trendy profesionálnych maskérov, ale aj techniky, ako si doma vyrobiť vlastné kozmetické produkty z toho, čo máte v kuchyni. K čerešničkám na torte jednoznačne patrí prezentácia zručností známych vizážistiek. Lucia Sládečková predvedie líčenie na tému žena VAMP a Zuzana Šutjaková zas ukáže, ako sa líči v štýle americkej hviezdy Kim Kardashian.

Pozri aj: Noste jedny šaty na veľa spôsobov. Dokonalá módna vychytávka!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Krátka 02.10.17 07:49

SK
karma
114.00

rada by som šla, uvidíme...

  • 0
Odpovedať

Anna Bútorová 02.10.17 07:56

AB
karma
100.00

výstava pre každú ženu...

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 02.10.17 18:41

MM
karma
100.00

iste zaujímavá výstava, veľa noviniek a informácií

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní