Jarné slané novinky: Na týchto si pochutnáš možno aj ty!

Jarné slané novinky: Na týchto si pochutnáš možno aj ty!

Jar prináša viacero noviniek vo svete slaných snackov. Vizuálne výrazná bude u značky SLOVAKIA, pretože značka SLOVAKIA je partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja a Slovenskej hokejovej reprezentácie SR „A“ mužstva pri príležitosti blížiacich sa Majstrovstiev sveta v hokeji v Dánsku, ale aj tých budúcoročných, ktoré sa uskutočnia doma na Slovensku. Slovakia Chips pri tejto príležitosti predstavuje limitovanú edíciu obalov, na ktorých sú vyobrazení 4 známi slovenskí hráči, keďže slaný snack k hokeju a fandeniu jednoznačne patrí. Na tradičných slaných Slovakia Chips nájdete slovenskú brankársku legendu Jána Lašáka, na príchuti slanina útočníka Tomáša Surového, na smotanových útočníka Milana Bartoviča a na rovnako obľúbených paprikových je tvár útočníka Libora Hudáčka.

Zaujme ťa: Tiež si rada pospíš? Dôvody, pre ktoré je krátky spánok prospešný

Slovakia Chips

Zdroj: Shutterstock®

Majstrovstvá sveta v hokeji a Slovakia Chips

Zaujímavosťou bude i súťaž o zájazd na Majstrovstvá sveta v hokeji v Dánsku. Fanúšikovia si tak vďaka produktom SLOVAKIA budú môcť užiť hokejový sviatok  skutočne naplno, keďže fenomén fandenia je blízky všetkým vekovým kategóriám vo všetkých kútoch našej krajiny. Hokej a značka SLOVAKIA sú totiž založené na rovnakých pilieroch, akými sú tradícia, kvalitná príprava, hrdosť a spolupatričnosť. SLOVAKIA hokej – to si zamiluješ! www.slovakiafandi.sk

Už od Veľkej noci sa budú tešiť malí milovníci zemiakovej pochúťky POM-BÄR, ktorá zmení svoj tvar z tradičných medvedíkov na zajačiky v limitovanej edícii POM-BÄR BUNNIES. Táto slaná pochúťka je známa tým, že neobsahuje žiadne umelé farbivá, prísady, ani lepok, a preto je vhodná pre všetkých malých aj veľkých maškrtníkov.

Odporúčame: Ako správne pripraviť zeleninu? Týchto chýb sa vyvaruj!

hokejové majstrovstvá

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 06.04.18 19:27

ĽŠ
karma
100.00

Kým bola dcérka malá POM-BÄR u nás nechýbal.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní