Každým nákupom pomáhate: Veľká radosť pre malých športovcov

Každým nákupom pomáhate: Veľká radosť pre malých športovcov

Projekt „Každým nákupom pomáhate“ pozná mená desiatich víťazných materských a rodinných centier. Spoločnosti P&G a dm drogerie markt – organizátori iniciatívy – odovzdajú výhercom finančnú podporu v celkovej hodnote 10 000 eur na nákup športového vybavenia.

Projekt „Každým nákupom pomáhate“ si svojím pokračovaním získal stále miesto v komunite mamičiek i celých rodín. Jednoduchý systém aktivity a prehľadný proces online hlasovania motivuje materské centrá na Slovensku a ich priaznivcov zapojiť sa do aktivity kedykoľvek a poľahky tak prispieť do rozpočtov spriaznených komunít. Jedným z výherných centier sa opäť stal populárny RC Dlháčik z Bratislavy, ktorý vďaka 4054 hlasom získal finančnú odmenu vo výške 1 000 eur na nákup športového vybavenia.

„Z výhry máme v RC Dlháčik obrovskú radosť! Pohybový rozvoj a pozitívny vzťah k športu je dôležité budovať už odmalička, a preto sa tešíme na nové vybavenie a atrakcie pre deti. V súčasnosti máme v centre trampolínu, ktorá je skutočne obľúbenou „hračkou“. V rámci centra ponúkame aj športové aktivity, ako Capky-Labky pre deti s plochými nožičkami, kurz Baby Ball, gymnastiku či tanečné krúžky. Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili a spoločnosti P&G za organizáciu súťaže,“ uviedla Zuzana Melušová Kutarňová, predstaviteľka RC Dlháčik, ktorá prevzala výherný šek v hodnote 1000 €.

Pozri aj: Vieš, ako a s čím skombinovať bielu košeľu? Naučíme ťa to!

RC Dlháčik

Zdroj: Shutterstock®

Každým nákupom pomáhate

Spoločnosť Procter & Gamble sa dlhodobo angažuje v aktivitách na podporu športu a aj tento rok sa  aktívne zapojila do Zimných Olympijských hier v Pjongčangu. Rozvíjať pozitívny vzťah k pohybu treba od najútlejšieho veku bez ohľadu na výkony, preto spoločnosť P&G nepodporuje iba vrcholových športovcov a olympionikov, ale venuje pozornosť aj najmenším. V rámci siedmeho ročníka iniciatívy „Každým nákupom pomáhate“ podporila spoločne s dm drogerie markt materské a rodinné centrá na Slovensku finančným darom v celkovej hodnote 10 000 eur, ktoré sú určené na nákup športového vybavenia pre deti.

Deti sú od prírody hravé a aktívne. Pohyb je nevyhnutným krokom k poznávaniu svojho okolia a vedie ich k spontánnemu objavovaniu vlastných možností i schopností. Všetko, čo s aktívnym pohybom súvisí, deti milujú – prekonávajú samých seba, odhaľujú nové možnosti a vďaka tomu rozvíjajú aj svoj duševný svet. 

Zoznam výherných centier, ako aj bližšie informácie, nájdete na webovej stránke www.pomahamemc.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní