Lahodne s Ellou: 100 zdravých vegánskych receptov


Jedna z najobľúbenejších anglických kuchárok Ella Woodwardová ponúka vo svojej piatej knihe 100 nových, jednoduchých a chutných vegánskych receptov pripravených z ľahko dostupných surovín. Objavte jednoduché, kreatívne a lahodné recepty na rastlinnej báze.

Vo svojich receptoch kladie dôraz na dostatok zeleniny a ovocia a na nápadité, oku aj chuti lahodiace pokrmy. Najnovšia kniha Elliných receptov je plná výborných jedál. Začína ľahkými raňajkami, pokračuje sviežimi šalátmi, prináša výborné nápady, ako pripraviť falafely, burgre a dipy, polievky, dusené, karí a iné teplé jedlá, nezabúda na vynikajúce dezerty a na záver prináša ukážky viacchodových menu vhodných na rôzne posedenia, spoločenské príležitosti a klubové večere.

Odporúčame: Hádaj, s kým spíš: Šteklivý erotický román od slovenskej autorky

Ella Woodwardová - kuchárska kniha

Zdroj: Shutterstock®

Aj takéto úžasné recepty nájdete v novej knihe Lahodne s Ellou:

  • pohánkové palacinky s horúcou čokoládovou polevou;
  • dúhový šalát z quinoy, sóje, kelu a ďalších zdravých surovín;
  • burger z quinoy a čiernej fazule;
  • recepty na hummus či baklažánový dip;
  • tekvicová polievka s pastou tandoori;
  • toskánska dusená fazuľa;
  • hríbovo-karfiolové rizoto;
  • pomarančovo-čučoriedková torta;
  • veľké arašidové košíčky.
kniha s vegánskymi receptami

Ella začínala ako blogerka hľadajúca spôsob, ako experimentovaním a radikálnou zmenou stravovania prekonať závažné ochorenie, ktoré ju pripútalo na lôžko. Za niekoľko rokov sa jej blog zmenil na obrovskú komunitu ľudí, ktorých spájajú rovnaké hodnoty a záujmy. Základný cieľ je však stále rovnaký: ponúkať zaujímavé a lahodné kreácie na rastlinnej báze a inšpirovať čoraz viac ľudí, aby sa takýmto spôsobom zdravo, pestro a výživne stravovali, pretože radosť zo zdravého jedla korešponduje aj so zdravým životným štýlom, zlepšuje vzhľad a dodáva potrebnú dávku šťastia a energie do každého dňa.

Recepty v knihe Lahodne s Ellou už vyskúšali a ochutnali tisíce ľudí vrátane vegánov, vegetariánov aj mäsožravcov. Všetky jedlá, ktoré ľahko pripravíte od základov, si istotne obľúbite. Nezáleží na tom, či začínate experimentovať s rastlinnou stravou, či len chcete jesť viac zeleniny, alebo už dávno čítate naše knihy a pripravujete naše recepty.

„Knihu dopĺňam svojimi osobnými poznámkami o tom, čo sa za predošlé roky dialo za oponou spoločnosti Lahodne s Ellou. Zažili sme úžasné dobrodružstvo popretkávané výzvami a úspechom, o ktorom sa mi nesnívalo ani v najbláznivejších snoch. Dúfam, že vás náš príbeh inšpiruje a povzbudí,“ dodáva sympatická Ella.

Pozri aj: Romantická lahôdka Horúce objatie: Očarujúci príbeh z 18. storočia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní