Letná výzva: Odlepte partnera z gauča!

Letná výzva: Odlepte partnera z gauča!

Zatiaľ čo vaše kamarátky v lete nadšene básnia o akčných dobrodružstvách a výbere dovolenkových destinácií, vy máte skromnejšiu ambíciu – odlepiť svojho drahého z gauča a presvedčiť ho aspoň na cyklistický výlet. Vieme, prečo je to z roka na rok ťažšie, aj ako to zmeniť.

Prečo muži lenivejú

Mužské starnutie sprevádza postupný, ale badateľný úbytok testosterónu. Tento hormón sa spolupodieľa na kľúčových procesoch v organizme, avšak už po tridsiatke jeho produkcia prirodzene klesá, a s ňou aj chuť dobýjať svet. Z niekdajších dobrodruhov sa tak stávajú usadení seriáloví maniaci, náruživí hráči počítačových hier, skrátka spohodlnení chlapi, ktorých aktivizácia vás vyžaduje čoraz viac úsilia a nervov. Pomôžte tomu svojmu rozvinúť jeho potenciál a šliapnuť na plyn! Tu sú tri triky proti letnej únave, čo spoľahlivo zaženú nudu vo vzťahu.  

Odporúčame tiež:  6 rád ako si udržať opálenie čo najdlhšie

Letná výzva: Odlepte partnera z gauča!

Zdroj: Shutterstock®

Vytiahnite ho von, ale do chládku

Menej testosterónu = viac únavy. Snažte sa vyhľadávať v lete aktivity, čo vás oboch budú baviť, no zbytočne nepovedú k ešte väčšiemu vyčerpaniu vášho drahého. Plánujte preto výlety so zreteľom na počasie. Muži horšie znášajú teplo a ich termo-ideál je nastavený o 2,5 stupňa nižšie ako u žien. Prechádzka do hôr je určite lepší nápad ako opekanie sa na plážovom uteráku.  

Odporúčame tiež:  Erotický horoskop Strelec a Kozorožec

Letná výzva: Odlepte partnera z gauča!

Zdroj: Shutterstock®

Zabudnite na stravovacie extrémy

Ruku na srdce, dámy, ktorá sme sa niekedy nepokúšali usmerniť stravovanie nášho miláčika a podsúvať mu namiesto mastných údenín a ťažkých obedových príloh niečo z nášho šalátového repertoáru? Opatrne, ak to preženiete, môžete mu ublížiť! Z hľadiska tvorby testosterónu sú nárazové diéty rovnako nebezpečné ako nekvalitné tuky a prázdne kalórie. Predtým, než ho presvedčíte, že tohto roku by ste mohli do plaviek chudnúť spoločne, mali by ste vedieť, že už 10-percentné zníženie telesnej váhy za dva týždne má negatívny dosah na tvorbu testosterónu. 

Odporúčame tiež:  Čítajte z tváre – čo o nás napovie mimika?

Letná výzva: Odlepte partnera z gauča!

Zdroj: Shutterstock®

Ponúknite mu efektívne riešenie z prírody

Radšej než mapovať každý jeho prehrešok voči zdravému životnému štýlu, uľahčite to vám obom a ponúknite partnerovi nenásilné riešenie únavy, čo skutočne prináša efekt. Prírodný prípravok z Nórska, ProMan PLUS od NaturaMed Pharmaceuticals, stimuluje hladinu testosterónu vďaka obsahu dvanástich starostlivo zdokumentovaných zložiek. V každej tablete je výťažok z horčíka, ženšenu, zinku a celej škály ďalších prospešných látok, ktoré podporia nárast energie, žiadostivosti a výkonnosti vášho muža.

ProMan PLUS kúpite z pohodlia domova na www.promanplus.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní