MESIAC LÁSKY SO STARBUCKS: Osviež sa netradičnou ľadovou kávou!

MESIAC LÁSKY SO STARBUCKS: Osviež sa netradičnou ľadovou kávou!

Jar je už v plnom prúde a s ňou je spojená aj tradícia prvomájového bozku. Dievča, ktoré na prvého mája dostane pusu pod rozkvitnutou čerešňou, bude mať celý rok plný lásky. Oslávte začiatok mesiaca zaľúbených piknikom pod holým nebom, popíjaním osviežujúcej ľadovej kávy a možno sa dostaví aj vytúžený bozk!

Máj - lásky čas

Využiť krásne jarné počasie na posedenie sa priam núka. Pozvite svoju polovičku na príjemný piknik, pripravte drobné občerstvenie a užite si spolu hrejivé lúče slnka! Občerstvenie doplňte napríklad originálnym osviežujúcim kávovým nápojom. Pripravte si doma, v pohodlí, kávu, vďaka espresso kapsulám Starbucks alebo zo zrnkovej kávy – ideálnou voľbou na prípravu ľadovej kávy je zmes Kenya. Tá je obľúbená pre svoju typickú chuť s tónmi citrusov. Kávu nechajte pár hodín v chladničke a následne do nej prilejte džús z pomarančov alebo grapefruitov. 

Zaujme ťa: Arteterapia alebo liečba umením: Vieš, ako funguje?

ľadová káva

Zdroj: Shutterstock®

Alternatívou môže byť čerstvá šťava z citrusov, prípadne do kávy môžete priamo vložiť plátky ovocia. Tento lahodný kávový nápoj prekvapí svojou sviežou chuťou a preberie vás dávkou kofeínu. Možno aj k  spomínanému prvomájovému bozku. A pre zintenzívnenie jarnej atmosféry si ho môžete so sebou zobrať v jednom z veselých tumblerov. Užite si mesiac lásky so Starbucks!

Odporúčame: Kokedama alebo guľa z machu: Netradičná bytová dekorácia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní