Na Interbeauty vás čakajú prevratné novinky a bohatý program

Na Interbeauty vás čakajú prevratné novinky a bohatý program

Ak sa chcete ponoriť do tajov krásy, spoznať aktuálne trendy, kozmetické novinky, ktoré sa objavujú na trhu, alebo sa inšpirovať prácou profesionálov, nemali by ste chýbať na najväčšom veľtrhu krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe od 6. do 8. októbra.

Vystavovatelia si nachystali množstvo produktov pre krásu pleti, tela, vlasov i nechtov. Nebude chýbať dekoratívna kozmetika popredných svetových značiek - výborne pigmentované očné tiene, svetovo najobľúbenejšie mejkapy, matné i lesklé rúže, kontúrovacie sety, ale aj kozmetické štetce a ďalšie aplikátory, ktoré prináša internetový obchod Krasotika.sk. Úplnou novinkou na Interbeauty, a zároveň na Slovensku, bude kozmetika svetového formátu Paese. Jej zloženie bez parabénov a alergénov je obohatené o vitamínové komplexy, oleje, vosky a minerály. Mejkap však nie je všetko; základom je zdravá a ošetrená pleť. Na veľtrhu bude k dispozícii množstvo produktov, ktoré cestu za týmto cieľom uľahčia – napríklad kozmetický rad s morskou kmeňovou bunkou, zafírovou vodou a duálnym aqua systémom, vzácny krém La crème 128 od Sisley, alebo prírodná kozmetika značiek Original Atok či Havlíkova přírodní apotéka

Odporúčame tiež:  Dodajte výživu pleti pomocou olejov

veltrh interbeauty bratislava

Zdroj: Shutterstock®

Interbeauty oktober 2016

Zdroj: Shutterstock®

Horúce trendy v mejkape vám na Interbeauty ukážu známe vizážistky. Lucia Sládečková predvedie líčenie na tému „Bábika“, Erika Grünwaldová ukáže postupy profesionálneho kontúrovania tváre, Sandra Baumgartner predstaví líčenie v štýle „Femme fatale“ a Zuzana Šutjaková vás oboznámi s technikami dymového líčenia. Zaujímate o trendy v účesoch? Nezmeškajte vlasovú šou talianskeho hair stylistu Vincenza Piccola, ktorý sa so svojím umením predstaví v piatok 7.10. o 12:00.

Odporúčame tiež:  Vyrobte si domácu čokoládu ľahko a jednoducho

interbeauty 2016 listky cena

Zdroj: Shutterstock®

interbeauty výstava bratislava

Zdroj: Shutterstock®

Veľtrh Interbeauty bude tento rok ešte pestrejší a farebnejší ako vlani, a to nielen vďaka produktom, ale aj zásluhou úplne nových súťaží, ktoré ukážu schopnosti kaderníkov a vizážistov. V medzinárodnej súťaži Hair Master SK, ktorá preverí kadernícku kreativitu, nápad i techniku, si záujemcovia zmerajú svoje sily na tému „Harley Quinn“. V druhej medzinárodnej súťaži, Art Creative Make-up, ktorá spája precízny mejkap a kreatívny tzv. face painting, súťažiaci predvedú svoje schopnosti na tému „Steampunk“. Už tradične sa na Interbeauty uskutočnia Majstrovstvá Slovenskej republikyMedzinárodné majstrovstvá v manikúre prírodných nechtov, vyhodnotenie finalistov 10. ročníka súťaže Vizáž roka – na témy Crazy Couture a Depth of Beauty, či Majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe s postupom na Medzinárodné majstrovstvá v Düsseldorfe.

Odporúčame tiež:  Špeciálny wellness - emocionálna a myofasciálna masáž

Interbeauty oktober 2016 nail art

Zdroj: Shutterstock®

Nezmeškajte veľtrh krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe od 6. do 8. októbra. Tradične ho sprevádzajú obľúbené veľtrhy Esoterika a Biostyl zamerané na zdravý životný štýl. Okrem množstva produktov v biokvalite sa môžete tešiť na zaujímavé prednášky, ktoré vás inšpirujú na ceste za fyzickou a psychickou pohodou.

 

Viac na www.incheba.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 30.09.16 19:34

SK
karma
114.00

...ak sa podarí, pôjdeme pozrieť

  • 0
Odpovedať

Lenka Lapuniková 05.10.16 09:26

LL
karma
-1.00

Veľmi by som chcela ísť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní