Najkrajšie ženy na svete: Čím sú výnimočné?

Najkrajšie ženy na svete: Čím sú výnimočné?
  • 25.07.2020
  • Michaela Kožáková

Krása je relatívny pojem. Každý z nás ju vníma inak, či sme ženy alebo sú to muži. Niekomu sa páčia dlhé vlasy, tmavé oči a iní zase za vrchol príťažlivosti považujú pevné ramená alebo upravený vzhľad. Ďalší si potrpia na ukážkovú postavu či oblé tvary. 

Mnoho žien v mylnej túžbe bezchybnej krásy sa chce priblížiť k dokonalej postave a výzoru vyretušovaných a vyfiltrovaných bábik na obaloch magazínov a instagramových profiloch.  Úprimne, mnoho fotografií má však od prirodzenej krásy poriadne ďaleko. A teraz si možno niektoré z vás povedia: „No a čo? Keď sa to mužom páči..." Samozrejme, všetky sa chceme páčiť a byť neprehliadnuteľné, neodolateľné, sexi, neskutočne príťažlivé a neviem ešte aké. Tak dobre teda, poďme sa trápiť diétami, plastikami, tvrdými tréningmi. Alebo radšej sa budeme mať rady také, aké sme? 

Nezabúdajme na to, že každá žena je krásna svojím jedinečným spôsobom. Nemusíme mať sexi vypracovaný zadok, obrovské pery len preto, lebo to má aj tá influencerka na sociálnej sieti. Ale, pravdaže, ak je to to, čo sa vám páči a čo vám dodá sebavedomie, prečo nie. 

Najkrajšia z najkrajších

Od klasickej prirodzenej krásy až po vyumelkované modelky. V celebritných vodách je toľko krások, že ich určite nezrátate na rukách ani celého futbalového tímu. Nie je to len vďaka ich šikovným vizážistom a prísnym trénerom, ale tiež ich pôvodom a genetikou. Korene v Paname, otec Filipínec, narodené v Indi či prarodičia z Francúzska. Sila a hra prírody je neskutočná. Presvedčte sa sami a pozrite si galériu tých najkrajších žien na svete. 

Pozri aj: Najpríťažlívejší muži sveta: Slečny, dámy, dievčatá, ste pripravené?

- Najkrajšie ženy na svete
1 z 10

10. Meisa Kuroki

Kawaii herečka, modelka a speváčka Meisa Kuroki je na zozname najkrajších žien sveta možno i pre jej tak trochu exotický vzhľad. Jej otec je z Panamy, mama Japonka a z jednej štvrtiny je Meisa i Brazílčankou. Okrem herectva, vystupovania v mnohých televíznych drámach, reklamách, filmoch a javiskových produkciách je i tvárou módnej značky Emporio Armani a francúzskej kozmetickej značky L'Oréal. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Marián Podmanický 03.08.20 19:12

MP
karma
111.00

Načo sledovať rebríček svetovo známych, keď si stačí pozrieť na profilové fotografie vašej redakcie. Ničím za nimi nezaostávate a to nehovorím o množstve krások, ktoré chodia bežne medzi nami. Veď najkrajšie na svete boli vždy SLOVENKY a myslím, že to tak aj ostane.

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní