Netflix novinky – čo na obľúbenej streamovacej službe sledovať v marci?

Netflix novinky – čo na obľúbenej streamovacej službe sledovať v marci?

Netflix, americká streamovacia služba založená koncom 90. rokov, je na Slovensku dostupná len niekoľko rokov, no za ten čas si získala nespočetné množstvo fanúšikov. Najmä mladšie ročníky dávajú neraz tejto službe prednosť pred bežným televíznym vysielaním. Niet sa však čomu čudovať. Na Netflixe totižto nájdeme nespočetné množstvo filmov, seriálov, rôznych dokumentov i reality show. Navyše, táto služba nie je zvlášť drahá, je dostupná na rôznych zariadeniach, vrátane mobilov, pričom všetky filmy a seriály, ktoré na nej nájdeme, môžeme sledovať bez reklám. 

Mnohí za veľký benefit tejto streamovacej služby považujú i to, že na nej nájdeme i celý rad filmov a seriálov produkovaných priamo spoločnosťou Netflix. Ste fanúšikom Netflixu aj vy? Tak sa pozrite spolu s nami na to, aké novinky si budete môcť na Netflixe pozrieť počas marca. 

The Adam Project

Od 11. marca si na Netflixe môžete pozrieť film Projekt Adam (The Adam Project). Vo filme režiséra Shawna Levyho (režisér snímok Free Guy alebo Noc v múzeu) sa objaví mnoho známych tvárí, napríklad Zoe Saldana, Jennifer Garner, Mark Ruffalo a v hlavnej role Ryan Reynolds. Film je najmä pre fanúšikov akčných sci-fi filmov s dávkou humoru. Vo filme sledujeme príbeh stíhacieho pilota Adama Reeda (Ryan Reynolds), ktorý pri cestovaní v čase musí núdzovo pristáť v roku 2022, pričom následne spája sily so svojím mladším ja pre záchranu budúcnosti ľudstva. 

Black Crab

Film Black Crab priamo z dielne Netflixu je dostupný od 18. marca. V švédskej snímke režiséra Adama Berga sa v hlavnej úlohe predstaví švédska herečka Noomi Rapace, ktorú môžete poznať z filmov Muži, ktorí nenávidia ženy, 7 sestier alebo Prometheus. Dobrodružný scifi-film Black Crab zobrazuje postapokalyptický svet, v ktorom má šesť vojakov za úlohu tajne prepraviť záhadný balík cez zamrznuté súostrovie. 

Windfall

Ak filmy z kategórie sci-fi nie sú vašou šálkou kávy, ale obľubujete napríklad trilery s poriadnou dávkou akcie a napätia, v tom prípade odporúčame snímku Windfall. Premiéra je naplánovaná na 18. marca. Film režíroval Charlie McDowell, jednej z hlavných úloh sa zhostí jeho manželka, herečka Lily Collins, ktorú môžete poznať z filmov Snehulienka, S láskou, Rosie alebo zo seriálu Emily v Paríži, ktorý je rovnako dostupný na Netflixe. Vo filme tiež hrajú Jason Segel a Jesse Plemons. Windfall je o miliardárovi s manželkou, ktorí po príchode na svoju luxusnú chatu narazia na lupiča. 

Pozri aj: TOP tipy na erotické filmy: Ktorým si okoreniť večer vo dvojici?

The Bombardment

Dánsky filmový režisér Ole Bornedal prináša historickú drámu podľa skutočnej udalosti. Originálna snímka The Bombardment je na Netflixe dostupná od 9. marca. Film zobrazuje tragédiu, ku ktorej došlo počas 2. svetovej vojny. Pri jednom z náletov bomby omylom dopadli na kodanskú školu plnú detí. Tento incident si vyžiadal veľké množstvo obetí, vrátane detí. V hlavne úlohe sa predstaví dánsky herec Alex Høgh Andersen.

Against the Ice

Druhý marcový deň mal na Netflixe premiéru film Against the Ice od režiséra Petra Flintha. Rovnako ako predchádzajúca snímka, tak aj film Against the Ice je natočená podľa skutočných udalostí. Zobrazuje príbeh dánskej polárnej výpravy, ktorá sa uskutočnila v roku 1909. Vo filme divák sleduje osud dvoch uviaznutých prieskumníkov, ktorých v ľadovej pustatine čaká boj o prežitie. V hlavnej úlohe sa predstavia Nikolaj Coster-Waldau (Bohovia Egypta, Jedna za všetky) a Joe Cole (Peaky Blinders).

Rescued by Ruby

Ak hľadáte film pre celú rodinu, tak odporúčame film Rescued by Ruby, dostupný od 17. marca. Vo filme sledujeme príbeh policajta, ktorého veľkým snom je dostať sa medzi elitných psovodov. Jeho parťáčkou sa stane divoká fenka Ruby z útulku. Film natočila americká herečka a filmová režisérka Katt Shea. V hlavnej role sa predstaví herec Grant Gustin, predstaviteľ superhrdinu Flasha z rovnomenného seriálu, ktorého možno poznať taktiež zo seriálu Glee. 

Pieces of Her

Ak ste seriálovým fanúšikom, pustiť sa môžete do nového osemdielneho seriálu Pieces of Her (dostupný od 4. marca). Pieces of Her je seriálový mysteriózny triler o malom mestečku, v ktorom po brutálnom útoku vyplávajú na povrch skryté hrozby a smrtiace tajomstvá. Seriál režírovala televízna režisérka Minkie Spiro, predlohou k seriálu bola rovnomenná kniha spisovateľky Karin Slaughter. V hlavných úlohách uvidíme Toni Collette, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Malá Miss Sunshine, Šiesty zmysel alebo Na nože.

Odporúčame: Chystáš letný filmový večer? Tu sú tipy na najlepšie rodinné filmy!

Bridgerton II.

Koncom marca (25. 3.) sa na Netflix dostane druhá séria dobového romantického seriálu Bridgerton, ktorý si získal obrovské množstvo fanúšikov a stal sa veľkým hitom tejto streamovacej služby. Seriál inšpirovaný knižným bestsellerom zobrazuje príbehy súrodencov Bridgertonových hľadajúcich lásku. Druhá séria sa bude točiť predovšetkým okolo Anthonyho Bridgertona, ktorého hrá Jonathan Bailey. Ak vám prvá séria tohto úspešného seriálu ušla, nezabudnite si ju pred príchodom druhej série pozrieť. 

Formula 1: Drive to Survive IV.

Pre športových fanúšikov, alebo konkrétne priaznivcov Formuly 1, v marci (11. 3.) prichádza štvrtá séria dokumentárneho seriálu Formula 1: Drive to Survive. I štvrtá séria prináša zákulisné pohľady na minuloročnú sezónu závodov F1. Divák sa pozrie do zákulisia jednotlivých tímov aj na pretekársku trať. 

Worst Roommate Ever

Ak obľubujete dokumenty a zároveň krimi tematiku, nenechajte si ujsť päťdielny dokumentárny seriál z produkcie Netflixu, ktorý mal premiéru 1. marca. Seriál zobrazuje skutočné príbehy o najhorších spolubývajúcich – podvodníkoch i chladnokrvných zabijakoch. Predlohou k seriálu bol článok zverejnený v New York Magazine z roku 2018, ktorý približoval najhoršie skúsenosti ľudí s ich spolubývajúcimi. V dokumente sa s týmito príbehmi divák zoznámi prostredníctvom rozhovorov s obeťami či nahrávok z pohotovostných služieb. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní