Nevesta zrušila svadbu tesne pred sobášom. Dôvod ťa šokuje!

Nevesta zrušila svadbu tesne pred sobášom. Dôvod ťa šokuje!
  • 28.02.2023
  • Michaela Kožáková

Snáď všetci poznáme výraz „mamičkin maznáčik" a aj jeho význam. Keď sa maminej sukne drží malý syn, je to rozkošné. Keď sa však od matky nedokáže odpútať dospelý muž, môže to mať skutočne rôznorodé následky. Priznajme si, niekedy je však ťažké rozoznať či ide naozaj o závislého mamičkára, ktorý má nadštandardné vzťahy so svojou matkou alebo o muža, ktorý si svoju mamu váži a cení.

Nevesta, ktorej príbeh sa objavil na TikTok-u na stránke The Unfiltered Bride, má v tom úplne jasno. To, čo zažila vo svoj veľký deň je tak bizarné, že mnohí ľudia neveria, že je to naozaj pravda.

Neprehliadni: Netradičné svadobné šaty Vera Wang: Ich strihy a materiály ťa dostanú

Šokujúce zistenie

Nebola to ani nevera, zatajené dlhy či podgurážený ženích. Celé sa to odohralo len chvíľu predtým, ako si mala nevesta zobrať za muža svojho vyvoleného.

Nevesta vošla do kúpeľne, aby si skontrolovala svoj make-up, a to čo uvidela ju donútilo, aby okamžite zrušila svadbu. Naskytol sa jej obraz, ktorý by ste nepriali ani najhoršej nepriateľke – jej budúceho manžela dojčila jeho mama! Áno, čítate správne.

Vysnívaná svadba sa stala jej najväčšou nočnou morou. Dokonalý muž, ktorý mal byť jej doživotným partnerom, doviedol výraz mamičkin maznáčik do tých najneočakávanejších rozmerov.

Samozrejme, nevesta pri zásnubách ani len netušila, že jej budúca svokra EŠTE dojčí svojho syna. Asi sa sami seba teraz pýtate, ako je to vôbec možné, že jeho mama mala stále mlieko. Očividne s dojčením neprestala a robila to nepretržite. 

- Anketa

ČO BY STE SPRAVILI VY NA MIESTE NEVESTY?

Odpovedali 4 ľudia  

Ušla by som zo svadby
25%
Poriadne by som snúbencovi vynadala a zrušila by som svadbu
75%
Požiadala by som snúbenca o vysvetlenie
0%
Dala by som mu druhú šancu, ak by mi sľúbil, že sa to už nestane
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní