Ohliadnutie za Stretnutím Gerneticienne 2020: online Omladzujúcou konferenciou GERnétic

Ohliadnutie za Stretnutím Gerneticienne 2020: online Omladzujúcou konferenciou GERnétic

Spoločnosť LK SERVIS, generálne zastúpenie francúzskej kozmetiky GERnétic, usporiadala v decembri úspešné česko-slovenské Stretnutie Gerneticienne 2020 formou trojdňovej online Omladzujúcej konferencie. Konferencia sa konala pri príležitosti 1. výročia hormoceutického radu Vital Transfer pre starostlivosť o pleť ženy v menopauze.

„Podľa ohlasov našich Gerneticienne mám pocit, že konferencia, ktorú sme pôvodne plánovali ako stretnutie zamerané na vzdelávanie a zároveň aj ako odpočinok v Kúpeľoch Lúčky na jar 2020, ktorú sme následne presunuli na jeseň a kvôli situácii nakoniec uskutočnili online, sa naozaj podarila,“ uviedol Mgr. Ladislav Kavan, majiteľ LK SERVIS, a dodal: „Ďakujem celému nášmu tímu za perfektnú prípravu, že vydržali s úsmevom a radosťou zorganizovať všetky zmeny aj za technickú podporu. Podarilo sa nám namiešať takmer dokonalý mix odborných kozmetických, osobnostne motivačných aj relaxačných workshopov a prednášok. Považujem za zásadné, a najmä v tejto dobe, stáť za našimi obchodnými partnermi a podporovať ich na ceste k úspechu. Spoločne môžeme byť stále lepší a úspešnejší.“

Odporúčame: VIDEO: Tvárové a telové ošetrenie GERnétic v MK Studio

Stretnutie Gerneticienne 2020

Konferenčný program sa začal prednáškou prof. MUDr. Zdenky Ulčovej-Gallovej na tému „Žena môže kvitnúť v každom veku“, ktorá preskúmala ženu zo všetkých uhlov, z pohľadu gynekológie, od narodenia až po vyšší vek. Alena Kimlová vyzvala vo svojej prednáške kozmetičky, aby pomohli svojim klientkam zbúrať falošné predstavy o období klimaktéria a ponúkli im spomaliť známky starnutia na pokožke kvalitnou starostlivosťou a udržať mladistvý vzhľad do vysokého veku. Dôležité je pochopiť zmeny, ktoré v tomto období prebiehajú, pretože ak žena vie, čo môže očakávať, oveľa ľahšie sa týmto zmenám prispôsobí.

Zvýšená únava, zmeny nálad, podráždenie, návaly tepla a potenie. To sú príznaky, ktoré sa väčšinou spájajú s klimaktériom u žien okolo 45-55 rokov. Aj keď sa môže zdať, že mužov sa podobné problémy vôbec netýkajú, opak je pravdou. Aj muži prechádzajú tzv. andropauzou, ktorej ťažkosti a riziká sa podobajú tým ženským. Tému otvorila účastníkom Ludmila Baďurová.

Zuzana Bělíková sa s Gerneticienne vydala „na cestu“ do dlhovekosti a prezradila im, ako sa v zdraví dožiť vysokého veku a pritom nezostarnúť. Pokožka okolo očí je najtenšia koža na ľudskom tele. Väčšinou býva postihnutá procesom starnutia ako prvá. Ranná a večerná starostlivosť o očné okolie by sa preto mala stať súčasťou každodennej starostlivosti všetkých dievčat a žien. Ako na to, rozvinula vo svojej prednáške Ing. Blanka Chmelíková, ktorá si ako lektorka jogy s Gerneticienne túto krásnu partiu tváre precvičila aj online.

Koučka Petra Benešová inšpiratívne porozprávala o tom, ako je dôležité nechať sa viesť prírodnými zákonmi, a to nielen v súkromnom, ale aj v pracovnom živote. Ing. Eva Klánová pripomenula, čo by mala a čo môže malá firma robiť pre svoju propagáciu. A že ani v čase elektronických médií by sme nemali zabúdať na ľudský prvok, sociálny kontakt. Šéfredaktorka PhDr. Hana Profousová vyzdvihla prednosti časopisu a webového portálu Kosmetika & Wellness, ktorý bol mediálnym partnerom celej konferencie. Kateřina Šimková opísala Instagram ako ideálny nástroj na posilnenie komunity klientov a priaznivcov luxusnej starostlivosti. Profesijný instagramový účet je skvelým nástrojom, ktorým možno prezentovať svoju prácu, salón a um. Výtvarníčka Jana Svobodová pripravila tvorivý workshop na výrobu originálneho vianočného priania pre klientky.

Alena Čabáková, majiteľka KAMzaKRASOU.sk a ďalších webových portálov, prezentovala Facebook a prezradila, ako si na tejto sociálnej sieti udržiavať svoju klientsku rodinku a budovať renomé svojho salónu. KAMzaKRASOU.sk ako mediálny partner predstavil aj nový projekt ÚniaKrásy.sk pre profesionálov. GERnétic s hrdosťou túto platformu podporuje a želá Únii krásy a jej členom úspech. Prednáškový cyklus konferencie vyvrcholil so Svetlanou Nejedlou otázkami a odpoveďami z dermatologickej poradne.

„Ďakujem za celý tím GERnétic všetkým Gerneticienne, ktoré sa zúčastnili tejto krásnej online akcie a verím, že ich získané skúsenosti podporia v ich osobnom rozvoji a v práci v salóne. Tešíme sa na nové stretávanie vo výročnom roku 2021, kedy sa spoločne pretancujeme kozmetikou GERnétic na českom trhu už 25. rokom,“ s nadšením dodala Ing. Andrea Trčková, výkonná riaditeľka LK SERVIS / GERnétic.

Ďakujeme mediálnym partnerom a partnerom konferencie:

www.kosmetika-wellness.cz

www.madambusiness.cz

www.kamzakrasou.sk

www.smartpress.cz

www.dnafood.cz

www.statekbrezany.cz

kniha Šampuska autorky Zdenky Ulčovej-Gallovej


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní