Plán na boj s koronavírusom: L'Oréal spúšťa v Českej a Slovenskej republike plán solidarity

Plán na boj s koronavírusom: L'Oréal spúšťa v Českej a Slovenskej republike plán solidarity

Spoločnosť L'Oréal venuje viac ako 75 000 produktov v Českej republike a na Slovensku, vrátane hydro-alkoholových čistiacich gélov na ruky, nemocniciam, lekárňam, supermarketom, hypermarketom a drogériám. Opatrenia prijaté spoločnosťou v Českej republike a na Slovensku sú súčasťou širšieho programu solidarity realizovaného skupinou L'Oréal v celej Európe na podporu boja proti koronavírusu.

Opatrenia prijaté spoločnosťami L'Oréal Česká republika a L'Oréal Slovensko sú:

  • Solidarita s pracovníkmi v zdravotníctve, lekárňach, super / hyper marketoch a drogériách: Továrne L'Oréal už začali s výrobou hydro-alkoholových čistiacich gélov na ruky pod značkami La Roche-Posay, Garnier a L'Oréal Paris. Spoločnosť L'Oréal venuje v nasledujúcich týždňoch pre lekárov, lekárnikov, maloobchodníkom v Českej republike a na Slovensku viac ako 75 000 kusov hydro-alkoholových čistiacich gélov na ruky;
  • Solidarita so zdravotníckym personálom čeliacim súčasnej situácii v prvej línii: pretože je dôležité pomáhať zdravotníckemu personálu, ktorý v týchto dňoch čelí extrémnym pracovným podmienkam, vrátane suchej pokožky kvôli intenzívnemu používaniu dezinfekčných gélov na ruky a tvárových masiek, L'Oréal venuje výrobky starostlivosti o pleť (starostlivosť o ruky a tvár) nemocniciam a zdravotníckym zariadeniam naprieč Českom a Slovenskom;
  • Solidarita s osobami v núdzi: L'Oréal Česká republika a Slovensko venujú výrobky osobnej hygieny organizáciám podporujúcim zraniteľné osoby.

Pozri tiež: Ako pripraviť špargľu? Nauč sa ju pripraviť správne a chutne!

hydro-alkoholové čistiace gély na ruky

Zdroj: L'Oréal

Brigitte Streller, generálna riaditeľka L'Oréal Česká republika a L'Oréal Slovensko, uviedla: „Chceme ukázať solidaritu s našimi miestnymi komunitami, ktoré čelia tejto mimoriadnej krízovej situácii, a chceme vyjadriť vďačnosť a podporu všetkým tým, ktorí podnikajú mimoriadnej kroky v boji proti tejto pandémiu. Verím, že je našou zodpovednosťou prispievať ku kolektívnemu úsiliu a som hrdá na to, že vidím mobilizáciu a odolnosť našich tímov, ktorí sa chcú zapojiť a pomôcť v tomto bezprecedentnom čase."

Zaujme ťa: Majú byť vajíčka v chladničke? Zisti, ako ich správne skladovať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní