Podporu handicapovaných cítime aj na ihrisku, hovoria Hrošovský a Švento

Podporu handicapovaných cítime aj na ihrisku, hovoria Hrošovský a Švento

Futbaloví reprezentanti Patrik Hrošovský a Dušan Švento spoločne s AAA AUTO dva dni pred zápasom s Litvou potešili handicapovaných v zariadení komunitnej rehabilitácie Gaudeamus na Mokrohájskej ceste v Bratislave. Klientom rozdali dresy, podpisovali kartičky a ochotne odpovedali na zvedavé otázky.

Klienti centra privítali reprezentantov Patrika Hrošovského a Dušana Šventa s veľkým nadšením a očakávaním. Mnohí z nich sú futbaloví fanúšikovia, nechýbali objatia, podania rúk a počas celého stretnutia úprimná radosť. Som rád, že som mohol byť súčasťou tejto akcie. Ako futbalista viem, aké je dôležité na sebe tvrdo pracovať a títo mladí ľudia presne to robia, je to úžasné. Obdivujem tiež personál, s akým entuziazmom sa o nich stará,“ povedal Dušan Švento. Patrika Hrošovského deti zaplavili množstvom otázok: „Pýtali sa na tréningy, či vydržíme toľko behať a či nie sme unavení, boli veľmi milí. Obdivujem ich silnú vôľu a vytrvalosť.“

Odporúčame tiež: Ako zatočiť so štiepajúcimi sa nechtami?

Zariadenie komunitnej rehabilitácie Gaudeamus

Zdroj: Shutterstock®

Zariadenie komunitnej rehabilitácie Gaudeamus v Bratislave

Zdroj: Shutterstock®

Zariadenie komunitnej rehabilitácie Gaudeamus navštevujú deti i dospelí, pomáha im pri adaptácii na samostatný život a bývanie v prirodzenom prostredí.Klienti v našom centre boli z návštevy reprezentantov nadšení. Mnohí z nich futbal pravidelne sledujú, hráčov hneď spoznali. Zo stretnutia mali obrovský zážitok, dodalo im energiu a silu. V piatok budú reprezentácii v zápase s Litvou držať palce pri televíznej obrazovke v podpísaných dresoch,“ povedala Katarína Zaťková z komunitného centra Gaudeamus.

Odporúčame tiež: Ako sa starať o pokožku v chladnom počasí?

futbalisti pomáhajú handicapovaným

Zdroj: Shutterstock®

AAA AUTO dobročinnosť

Zdroj: Shutterstock®

Návšteva centra vyplynula z našej spolupráce so SFZ, toto rozhodnutie bolo spontánne a úprimné. V AAA AUTO sa dobročinnej činnosti venujeme dlhodobo, snažíme sa pomáhať ľuďom, ktorí sa dostali do komplikovanej životnej situácie,“ komentovala návštevu generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová a dodala: „táto návšteva nebola poslednou a v budúcnosti zorganizujeme ďalšie podobné akcie.“

Odporúčame tiež: Jesenné dezerty, ktoré musíte ochutnať


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní