Tieto predmety zo zeme nezdvíhaj, ak si nechceš privodiť NEŠŤASTIE!

Tieto predmety zo zeme nezdvíhaj, ak si nechceš privodiť NEŠŤASTIE!
  • 27.02.2023
  • Michaela Kožáková

Určite sa aj vám stalo, že ste našli na zemi mincu, nejaký šperk alebo iný predmet, ktorý pravdepodobne niekto stratil. Vaša zvedavosť vás prinútila vec zo zeme zdvihnúť alebo dokonca i vziať si so sebou domov. 

Mnoho ľudí verí, že každá vec má svoju vlastnú dušu. Veci nájdené na ulici prinesú človeku len málokedy šťastie. Akákoľvek nájdená vec totiž v sebe skrýva energiu svojho bývalého majiteľa, a tá ani zďaleka vždy nemusí byť pozitívna. Niektoré predmety preto môžu byť nebezpečným nálezom, ktorý je schopný zbaviť vás úspechu a osobného šťastia. Ktoré predmety by ste určite nemali zdvíhať zo zeme?

Neprehliadni: Čierna mačka – je symbolom nešťastia? Aké povery sa s ňou spájajú?

Mince na zemi

Kovové peniaze sú talizmanom energetickej povahy preto, lebo dokážu veľmi dobre nasávať energiu. Avšak tie, ktoré nájdete na ulici, v trávniku či padnuté na chodníku nemajú nič spoločné s pozitívnou energiou, práve naopak. Najčastejšie sa ich pôvodní majitelia zbavujú vyhodením niekde na ulici po tom, čo sa ich pozitívne pôsobenie vyčerpalo. Ničivá, negatívna energia nahromadená za dlhú dobu držania pôvodným majiteľom, sa na vás ihneď nalepí, akonáhle sa mince dotknete. Radšej mince zo zeme nezdvíhajte a nedávajte do svojej peňaženky.

Plyšové hračky

Aj vám sa už neraz stalo, že ste na ihrisku našli na zemi plyšovú hračku? Aj keď máte v pláne nájsť jej svojho majiteľa, radšej sa jej nedotýkajte. Na pohľad milá a úplne neškodná vec vám svojím dotykom môže odovzdať urieknutie, kliatbu a tiež vás očarovať. Za mimoriadne nebezpečné sú považované doma vyrobené hračky, najmä bábiky. Prostredníctvom nich dochádza k ovplyvneniu ľudskej energie v temných rituáloch čiernej mágie voodoo.

Krížik

Krížik – náboženský symbol, ktorého pravým poslaním je chrániť svojho nositeľa pred nešťastím a negatívnym pôsobením iných osôb i temných síl, sa so stratou mení vo veľmi silnú energetickú zbraň. Ak zbadáte či už strieborný alebo zlatý krížik na zemi, radšej ho obíďte.

Tento predmet môže úplne zmeniť váš osud, pretože ho pripodobní údelu svojho pôvodného majiteľa – budete zdieľať všetky hriechy, neduhy, problémy a zlo spoločne s tým, kto pôvodne tento krížik nosil na krku. Nájdené krížiky si nenechávajte doma, nenoste ich ako šperk a hlavne sa ich vôbec nedotýkajte.

Náramkové hodinky

Tento magický predmet býva veľmi silne prepojený s ľudským biopolom (energetické pole, ktoré je vlastné všetkým živým organizmom, je nazývané aj bránou alebo čchi). Toto spojenie sa dá najlepšie pozorovať po smrti majiteľa. Hodinky sa často zastavia, akonáhle človek, ktorý ich dlhý čas nosil, opustí tento svet. Keď sa ich dotknete, alebo si ich dokonca nasadíte, preberáte na seba všetky choroby a nešťastie minulého majiteľa.

Pozri aj: Ako sa zbaviť urieknutia? Vyskúšajte jednoduché babské recepty

Kľúče

Kľúče zamykajú nielen dvere a zámky. Za pomoci rituálov sa nimi uzatvára a zamyká aj nešťastie. Keď kľúče zdvihnete zo zeme, odomknete tým bránu, ktorou do vášho života ľahko prenikne nešťastie, choroby, nepokoj a úzkosť. Nechajte ich radšej ležať na zemi. 

Prstene

Akékoľvek ozdobné predmety stratené vonku a ležiace nám v ceste predstavujú symboly nešťastia. Obzvlášť prstene majú medzi šperkami osobité postavenie. Prostredníctvom prsteňa je možné preniesť urieknutie, nešťastnú lásku, rozvod či rozchod. Odborníci zaoberajúci sa ezoterikou neodporúčajú prstene ani skúšať, ako by vám pristali prstienky blízkych ľudí, ani si nasadzovať tie, ktoré ste našli niekde na zemi.

Náramky z bavlny

Náramky vyrobené z nití, rôznych vlákien, prípadne korálikov, perličiek, ako aj náramky priateľstva, sa považujú za predmet, ktorý je mocným ochranným talizmanom, ktorý si majiteľ vyrobí vlastnými rukami. Červené náramky proti urieknutiu by ste nikdy nemali zdvíhať zo zeme, pretože si na seba môžete zobrať trápenia či smolu predošlého majiteľa.

Tieto ochranné talizmany sa často strácajú kvôli tomu, že sa pretrhnú alebo jednoducho skĺznu z ruky svojho majiteľa v dôsledku prebytku negatívnej energie. Človek, ktorý takýto náramok nájde a zdvihne zo zeme, je ohrozený problémami, nepríjemnosťami a dlhým obdobím smoly.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní