Preložte si mužskú reč - časť I.

Preložte si mužskú reč - časť I.
  • 20.11.2016
  • Ján Hamrák

Jedno staré príslovie hovorí, že muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Po dlhom premýšľaní som usúdil, že to fyzicky nie je možné lebo podľa doteraz nám známych vedeckých poznatkoch na týchto planétach nie sú vhodné podmienky pre život.

Pokiaľ vám dve predchádzajúce vety nedávajú zmysel a ste ženského rodu, tak vitajte vo svete mužskej logikysmiley.

Keď si však myslíte, že mužské konanie žiadnu logiku nemá, tak ste milé dámy na omyle. Len mužská logika je iná ako ženská. A podobne je to s mužským vyjadrovaním. Mnohé ženy si myslia, že muži hovoria a robia niečo úplne iné, čo platí aj naopak. Preto je správny ,,preklad“ reči opačného pohlavia dôležitý pre obe strany. Dovolil som si pre vás pripraviť pár chuťoviek v podobe prekladu mužskej reči pre ženy, a nie nebudú všetky o sexe.

Odporúčame prečítať: Portréty slávnych žien – Britská kráľovná Viktória

Preložte si mužskú reč - časť I.

Zdroj: Shutterstock®

Samozrejme to závisí od konkrétnej situácie, no väčšinou platí že ak vás osloví neznámy muž v bare, či na diskotéke a spýta sa vás či si s ním nedáte drink, tak by sa s vami pravdepodobne chcel zblížiť, diplomaticky povedané.

A optimálne by podľa neho to zbližovanie malo prebiehať u neho doma na gaučismiley. Znie to síce ako otrepané klišé, no väčšinou je to tak. No čo už, sme chlapi a všetci si o sebe myslíme že sme lovci, a ktorí si to nemyslia tak...počkať? Takí nie sú, okrem výnimiek, no s nimi to je ako s Yetim. Vraj žije, no nikdy ho nikto naozaj nevidel, iba sa o ňom veľa hovorí.

Odporúčame prečítať: Výnimočné darčeky nemusia byť drahé

Preložte si mužskú reč - časť I.

Zdroj: Shutterstock®

Ak vám doma chlap povie, že má hlad tak tým v skutočnosti myslí, že má obrovský hlad a nič iné. V tomto mužský mozog nepozná žiadne záludnosti, lebo vlastne do celého procesu nie je vôbec zapojený. A podobne to je v prípade ak vám muž zahlási, že on tie zelené veci čo mu dávate na tanier jesť nebude, ale chce nejaké mäso. Nemyslí to nijako inak len tak, že nechce tie zelené veci ale steak veľký aspoň ako pol Texasuwink.

Odporúčame prečítať: Trojmestie – skvelá dovolenka na severe Poľska

Preložte si mužskú reč - časť I.

Zdroj: Shutterstock®

Ak chcete od chlapa radu v čisto ženskom  probléme, tak pravdepodobnosť že sa jej dočkáte je menšia ako to, že zajtra vyhráte v lotérii. Nie že by neexistovali chlapi čo by ženám nevedeli dobre poradiť. No väčšina z nich vám jednoducho neporadí z toho dôvodu, že prestane ženu počúvať asi v rozpätí troch až piatich minút.

Neveríte mi?

Urobte si doma pokus, začnite mužovi niečo vyslovene ženské vysvetľovať a zhruba po piatich minútach sa ho spýtajte, čo ste práve povedali. Ak zareaguje správne a povie aspoň niečo k veci môžete si blahoželať, máte doma mimoriadne chápavého partnera. Ďalšie ,,preklady" mužskej reči a správania vás budú čakať v nasledujúcom článku.

Bude vás zaujímať: Neznášate hríby? Hlivu si zamilujete aj vy


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Marianna Rajniaková 21.11.16 15:32

MR
karma
109.00

asi to tak bude..

  • 0
Odpovedať

ivana pistovičová 28.11.16 11:41

IP
karma
89.00

moj tiez prestava pocuvat po par minutach...

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 02.12.16 19:21

SK
karma
114.00

...niečo na tom bude

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní