Starbucks otvoril na Slovensku ďalšiu kaviareň

Starbucks otvoril na Slovensku ďalšiu kaviareň

AmRest Holdings SE, jediný prevádzkovateľ kaviarní Starbucks v regióne strednej Európy, dnes formou licenčnej zmluvy otvoril druhú prevádzku Starbucks na Slovensku.

Slováci môžu zažiť jedinečnú atmosféru novej kaviarne Starbucks menej ako dva mesiace po otvorení prvej prevádzky v nákupnom centre Aupark. Nová kaviareň Starbucks sa nachádza v Eurovea v Bratislave.

„Veľmi nás tešia reakcie a záujem zákazníkov, ktorých si našla naša prvá kaviareň na Slovensku. Pri našej kaviarni v nákupnom centre Eurovea sú moje očakávania ešte väčšie. Verím, že sa nám podarilo vytvoriť ďalší krásny priestor, kde si naši zákazníci budú môcť vychutnať výbornú kávu, zdieľať svoje zážitky a užiť si jedinečnú atmosféru Starbucks,“ hovorí Hanna Nowak, regionálna riaditeľka spoločnosti AmRest pre Slovensko, Českú republiku a Maďarsko. 

Odporúčame tiež:  Starbucks otvoril svoju prvú kaviareň na Slovensku

Starbucks otvoril na Slovensku ďalšiu kaviareň

Zdroj: Shutterstock®

Kaviareň Starbucks v Eurovea má rozlohu 119 m2 a 62 miest na sedenie.

Kaviareň Starbucks v Eurovea upúta barovým pultom vo forme ostrova. Dopĺňa ho ikonická pergolová konštrukcia, ktorá pomáha v prostredí nákupného centra vytvoriť útulnú atmosféru. Bar je prístupný zo všetkých strán a umožňuje zákazníkom pozorovať baristov pri príprave lahodných nápojov Starbucks zo všetkých uhlov. Hlavnú vášeň Starbucks, teda kávu, bude už v krátkej dobe oslavovať zástena zo šálok na kávu, ktorú bude tvoriť viac ako 1000 šálok. Ide zároveň o dizajnový prvok, ktorý stelesňuje poslanie Starbucks: „Inšpirovať a povznášať ľudského ducha – s každou šálkou, každého človeka a v každom prostredí.“  

Odporúčame tiež: 7 beauty tipov od žien z celého sveta


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 03.08.16 21:17

SK
karma
114.00

ak raz pôjdem okolo, tak sa zastavím

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 30.08.16 19:42

MC
karma
109.00

Dúfam ,že ma kávička z novej kaviarne Starbucks nesklame.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní