Súťaž Hvězda a Hviezda GERnétic 2021 odštarovala: Jej cieľom je tentoraz podnikateľky povzbudiť v neľahkých časoch

Súťaž Hvězda a Hviezda GERnétic 2021 odštarovala: Jej cieľom je tentoraz podnikateľky povzbudiť v neľahkých časoch

Odvetvie kozmetiky, obzvlášť v prípade salónnej starostlivosti, prechádza zložitým obdobím. Aj preto chce firma LK SERVIS, ktorá zastupuje francúzsku kozmetiku GERnétic na českom a slovenskom trhu, podporovať ženy, ktoré podnikajú v oblasti salónnych služieb. Už po tretí krát vyhlásila súťaž, ktorá v Českej republike nesie názov Hvězda GERnétic Česko 2021 a na Slovensku Hviezda GERnétic Slovensko 2021. Možnosť prihlásiť sa do tohto zápolenia majú kozmetičky od začiatku marca. Hlavným cieľom súťaže je podpora, inšpirácia a motivácia v ďalšom profesijnom rozvoji, hľadanie príkladov dobrej praxe a zdieľanie skúseností, ktoré pomôžu zachovať pozitívny prístup v podnikaní napriek nepriazni. Rodina GERnétic, to sú silné príbehy o odvahe, schopnostiach prekonávať prekážky, o snoch a ich splnení.

„Sme veľmi radi, že sme si mohli splniť toto želanie a usporiadať súťaž. Cítime, že musíme povzbudiť celú komunitu Gerneticienne, našich obchodných partnerov, ktorí vo svojich salónoch poskytujú klientkam a klientom nevšedné zážitky pre krásu a zdravie pleti. Snažíme sa nasmerovať pozornosť na inšpiratívne výzvy, ktoré dajú kozmetičkám pracujúcim so značkou GERnétic ďalšiu motiváciu a chuť rozvíjať sa. Hoci sa môže toto obdobie zdať ako nepriaznivé, nemusí to tak byť. Dáva obrovský priestor na vzdelávanie, rozvoj kompetencií, plánovanie, inovácie v salóne alebo zapojenie nových technológií a komunikačných kanálov do podnikateľských aktivít. Je to výzva, ktorá môže niektorých nasmerovať na úplne novú cestu, vďaka ktorej môže byť svojim klientom bližšie aj inými prostriedkami, než na aké sme boli zvyknutí,“ komentuje zahájenie nového ročníka Ing. Andrea Trčková, výkonná riaditeľka spoločnosti LK SERVIS / GERnétic, hlavná porotkyňa súťaže. 

Pozri aj: Reštart pokožky zaťaženej nosením rúška: Krásna pleť na dosah!

Hviezda GERnétic

Zdroj: GERnétic

Súťaž má na Slovensku aj v Česku rovnaké pravidlá. Najprv je potrebné podať prihlášku, ktorá je dostupná na www.gernetic.cz v sekcii pre profesionálov. Kozmetička si vyberie kategóriu, v ktorej chce súťažiť. Účastníčky potom prechádzajú trojkolovým hodnotením. Porota zložená z 10 interných aj externých odborníkov sa zaujíma podľa zvolenej súťažnej kategórie o odborné znalosti, ktoré preverí aj odborným testom Aleny Kimlovej, hlavnej firemnej kozmetičky a školiteľky GERnétic. Porota ďalej prechádza popisy úspešných príkladov z praxe, konkrétne príklady komunikácie salónu a na základe anketových otázok posúdi aktivitu kozmetičiek v rámci celej komunity. Výsledky sú priebežne hodnotené. Na ich základe účastníčky postupujú do tretieho kola, kde budú kozmetičky odpovedať na špeciálne otázky odbornej poroty. Vybraní porotcovia tiež absolvujú a posúdia profesionalitu pri salónnom ošetrení a celkovú komunikáciu s klientkami a klientmi.

Gerneticienne môžu uspieť v 5 kategóriách:

  1. Absolútna víťazka súťaže získa v Česku titul „Hvězda GERnétic Česko 2021“ a na Slovensku titul „Hviezda GERnétic Slovensko 2021“.
  2. Odborné znalosti GERnétic: „Som majster vo svojom odbore“.
  3. Príklady dobrej praxe: „Zmena v mojom salóne znamená úspech“.
  4. Komunikácia salónu: „Viem, ako na to, aby ma bolo vidieť“.
  5. Podpora komunity: „Patrím do kozmetickej rodiny Gerneticienne“.

Dve ocenenia sú vždy udeľované ako mimoriadne ceny:

  • Sieň slávy GERnétic
  • Mimoriadna cena za prínos pre kozmetiku GERnétic
Gerneticienne 2017

Zdroj: GERnétic

Súťaž je významná aj vzhľadom na to, že značka GERnétic tento rok oslávi 25. výročie pôsobenia na českom trhu: „Je až neuveriteľné, keď si spomeniem na to, že to bolo pred štvrť storočím, ako sme so zakladateľom GERnétic Dr. Albertom Laportom podpisovali zmluvu o zastúpení. Za ten čas sme sa rozrástli, prenikli na Slovensko, priťahujeme pozornosť osobností, ktoré túžia svoje podnikateľské aktivity spojiť ako so zdravým životným štýlom, tak s krásou. Som hrdý na to, že spolupracujeme s mnohými úžasnými Gerneticienne, ktoré nás reprezentujú a robia GERnétic na našom trhu výnimočným. Som hrdý na to, že tieto ženy sú odvážne a ostávajú nám verné aj v súčasnej dobe, ktorá je veľmi náročná. Ich odvaha môže byť inšpiráciou pre celú komunitu Gerneticienne, ale aj pre mnoho ďalších, ktorí si prajú osamostatniť sa a nasledovať svoje sny prostredníctvom podnikania,“ uvádza majiteľ firmy LK SERVIS Mgr. Ladislav Kavan, hlavný porotca súťaže.

Prihlášky do súťaže môžu Gerneticienne posielať do 16. 4. 2021. Súťaže sa môžu opätovne zúčastniť aj kozmetičky, ktoré získali titul a ocenenie v 1. a 2. ročníku súťaže Hvězda Gernétic Česko / Slovensko (2017 a 2019). Výsledky budú slávnostne vyhlásené v septembri tohto roku.

Hvězdy GERnétic Česko 2017

Zdroj: GERnétic

„Víťazné Gerneticienne sa môžu okrem množstva krásnych cien tešiť aj na darčeky od mediálnych partnerov a partnerov súťaže, ktorých podporu si nesmierne vážime,“ dodala Andrea Trčková.

Sú to:

Mediálni partneri:

  • www.madambusiness.cz (časopis Prosperita a príloha Madam Business)
  • www.kosmetika-wellness.cz (časopis Kosmetika & Wellness)
  • www.lne.sk (časopis Les nouvelles Esthétiques)
  • www.KAMzaKRASOU.sk (webový portál)
  • Úniakrásy.sk (Svet profesionálov)

Partneri:

  • Mgr. Richard Husovský. Výživový poradca. richardhusovsky.com
  • Správna podprsenka. www.spravnapodprsenka.cz
  • Scrunchie. Hodvábne gumičky do vlasov. www.scrunchie.cz
  • Statek Břežany. www.statekbrezany.cz
  • DNAfood. Nielen raw čokoláda. www.dnafood.cz; www.dnax.cz
  • Nakladateľstvo Smart Press s.r.o. Knižná novinka „Záhrada do vázy“. www.smartpress.cz
  • Airtrack – nafukovacie žinenky Airtrax. www.airtrax.cz
  • Vizážistka a vlasová štylistka Kristy. www.vizazistkakristy.cz
  • Rakytníkový e-shop ZDRAVÝ RAKYTNÍK.cz - www.zdravy-rakytnik.cz

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 16.03.21 10:40

KK
karma
105.00

v tejto náročnej dobe je to veľmi potrebné

  • 1
Odpovedať

Mária Reibergerová 16.03.21 12:12

MR
karma
104.00

aspoň niečo povzbudivé v týchto časoch

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 16.03.21 20:31

JK
karma
100.00

Rada som si lrečítala

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní