Súťaž o pobyt na Malte s Inca Collagenom: Zober kamošky a uži si!

Súťaž o pobyt na Malte s Inca Collagenom: Zober kamošky a uži si!

Už to bude krásnych 5 rokov, čo prvýkrát uzrel svetlo sveta morský kolagén Inca Collagen. Od tej doby si tento hydrolyzovaný kolagén zamilovali tisícky ľudí nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku. Neuveriteľných 5 rokov nám táto bielkovina mladosti pomáha riešiť množstvo zdravotných problémov, ale aj problémov týkajúcich sa našej pleti a pokožky.

Za jeho vznikom stojí energická žena Romana Ljubasová, ktorá uvádza, že kolagén spája nielen bunky, ale aj ľudí. „Pre mňa je kolagén veľkým spojivom. Spája tkanivá a bunky, je základnou stavebnou bunkou vlasov, nechtov, ale aj pokožky či kĺbov. Jednoducho, kolagén tvorí celého človeka. Či už ide o muža alebo ženu, modelku či športovca, mladicu alebo starenku – kolagén spája ľudí.“ Kolagén spája bunky a ľudí a rovnako je vysoko nápomocný pri riešení mnohých kozmetických problémov. Zväčša sa jeho nedostatok v prvom rade podpíše pod povädnutú pleť, začínajúce vrásky, slabé nechty a vlasy či bolestivé kĺby. A to je dôvod, prečo by ste mali nad jeho dopĺňaním po 25. roku života uvažovať aj vy. Kým v detstve ho máme dostatok, s prekročením tejto magickej hranice, sa jeho tvorba akoby lusknutím prstov obmedzí a spomalí.

Len jedno zlaté vrecúško denne a účinky kolagénu vás delia od pevnejšieho zdravia a krajšieho vzhľadu, ale tiež od pobytu na Malte. Pri príležitostí 5. výročia Inca Collagenu máte možnosť súťažiť o pobyt v hodnote 555 €!

Pozri aj: Ako vplýva kolagén na mužov? Môžu ho bez obáv užívať aj oni?

Čo je Inca Collagen?

Inca Collagen predstavuje hydrolyzovaný morský kolagén, ktorý sa vyrába studenou formou, tzv. hydrolýzou. Len takýmto spracovaním si totižto kolagén môže zachovať svoju podobu trojitej špirály – helissy, ktorá je príznačná len pre bielkoviny živých organizmov. Štruktúra Inca Collagenu je najviac podobná štruktúre kolagénu, ktorý sa prirodzene nachádza v ľudskom organizme. To zabezpečuje, že náš organizmus dokáže kolagén absorbovať a spracovať, akoby bol telu vlastný. Tiež musíme podotknúť, že spôsobom spracovania, teda studenou technológiou, si morský kolagén získavaný z rýb zachováva svoju čistotu a bio-aktivitu.

Kolagén by sme tiež mohli nazvať osobným strážcom, ktorý podporuje celý organizmus a chráni bunky pred poškodením. Treba si však uvedomiť, že ľudský organizmus nepotrebuje obrovské dávky vitamínov či minerálov. Odborníci na biochémiu uvádzajú, že ľudský organizmus potrebuje približne 1000 mg kolagénu denne. V niektorých prípadoch o niečo viac. RNDr. Dagmar Petrová uvádza, že „účinné množstvo kolagénu závisí na kapacite jeho transportnej bielkoviny. Ak organizmus dostane kolagénu viac, jednoducho ho nevyužije.“ Zvýšené denné dávky kolagénu teda neprispievajú k lepším výsledkom. Vo všeobecnosti však platí, že organizmus kolagén využíva tam, kde ide o život a kde ho najviac potrebuje.

Inca Collagen je vyvinutý tak, aby ho organizmus dokázal využiť v maximálnej možnej miere a efektívne vstrebával. Vďaka tomu recenzie spokojných zákazníkov jasne potvrdzujú, že kolagén funguje skvele.

súťaž o pobyt na Malte s kolagénom Inca Collagen

Zdroj: Inca Collagen

Ako vyhrať pobyt na Malte a prečo práve Malta?

Ako sme písali v úvode, tak do 31.5.2020 sa môžete zapojiť do súťaže o pobyt na Malte v celkovej hodnote 555 € na 4+1 nocí. Aj vy teda môžete zažiť krásnych 5 nocí pri mori či spoznávaním zákutí a krás tohto čarokrásneho ostrova. Stačí, ak si do 31.mája na e-shope Inca Collagen zakúpite akciový balíček kolagénu 4+1 (Inca Collagen a Incapet Collagen) a budete automaticky zaradení do súťaže o 4+1 nocí na Malte pre 4+1 ľudí.

A prečo práve Malta? Do tohto ostrova sa doslova zamilovala samotná majiteľka kolagénu Romana Ljubasová. Ako hovorí „Malta má nádherné počasie aj mimo nášho leta. Jedlo je čerstvé, ryby sú zdravé, víno romantické a mozzarella talianska. A preto mi tu veľmi chutí.“

Na Malte sa nachádza 365 kostolov a nespočetné množstvo pamiatok, preto si na svoje príde aj milovník histórie, ktorý nerád vylihuje na pláži a chytá letný bronz. Ak nepatríte k dobrodružným typom a dovolenku si predstavujete relaxačne na pláži – s knihou v jednej ruke a vínkom v tej druhej, tak určite si aj vy prídete na svoje. More je priezračné, vďaka čomu je skutočným rajom pre potápačov, ktorí radi objavujú morské hlbiny.

Pobrežie maltských ostrovov je prevažne skalnaté, no na druhej strane pláže sú prevažne piesočnaté, a to najmä v zátokách. Podľa mnohých turistov, ale aj miestnych obyvateľov, pláž Golden Bay patrí k tým najkrajším. Na ostrove Gozo si však užijete kúpanie na pláži Ramla Bay s červeným pieskom. Neďaleko zase môžete objaviť známu jaskyňu Calypso Cave, v ktorej podľa gréckej mytológie žila krásna nymfa Kalypso, ktorá zviedla Odyssea.

Ak vás Malta zaujala a radi by ste sa zapojili do súťaže, tak si nezabudnite do 31.5.2020 do 20:00 zakúpiť akciový balíček kolagénu 4+1, kde Incapet Collagen získate ako darček. Navyše s kódom „KZK“ získate zľavu 5 € z každej zakúpenej krabičky Inca Collagen-u. Viac informácií o súťaži o pobyt na Malte nájdete na incacollagen.sk!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní