Súťaž Zlaté nožnice pre kadernícke a vizážistické talenty

Súťaž Zlaté nožnice pre kadernícke a vizážistické talenty

Začiatok októbra odštartuje štýlovo a prvý jesenný vánok so sebou prinesie jedinečnú súťaž, v ktorej si zmerajú sily tie najšikovnejšie kadernícke a vizážistické talenty z celého Slovenska a Čiech.

Už 5.10.2018 sa totiž v bratislavskej Inchebe uskutoční 3. ročník prestížnej súťaže Zlaté nožnice. Tá sa v oblasti krásy zaraďuje medzi špičku profesionálnych súťaží, pretože dáva príležitosť ako začínajúcim, tak aj skúseným hairstylistom. Za celou myšlienkou, spájať ľudí s rovnakou vášňou, stojí mnohonásobný hairstylový majster Polat Elalmis, ktorý je rovnako aj zakladateľom súťaže Zlaté nožnice.

Samotná súťaž bude aj tento rok pozostávať zo štyroch hairstylových kategórií, v témach, ako dámsky trendový jesenný strih, komerčný svadobný účes, pánsky klasický strih - fade cut či klasický pánsky nožnicový strih. Vizážisti sa zasa budú musieť popasovať s témou „galaktická krása“. Pri hodnotení budú porotcovia dbať najmä na dodržiavanie bezpečnosti pri práci, techniku prevedenia, strih nožnicami, celkovú kreativitu a finálny styling.

Absolútny víťaz si za svoj výkon právom odnesie takzvaného „kaderníckeho Oscara” v podobe nožníc z pravého zlata, auto na mesiac od spoločnosti IMPA a pripravené sú aj ďalšie atraktívne ceny od partnerov podujatia.

Pozri aj: Ženskosť, dravosť a krása – nazri do Interbeauty 2018!

súťaž Zlaté nožnice

Zdroj: Shutterstock®

Súťaž Zlaté nožnice

Pre návštevníkov bude pripravený bohatý program, ktorým bude sprevádzať sympatická Karin Haydu. A tešiť sa, okrem toho, môžete na workshopy od kliniky estetickej medicíny Envy, spoločnosti Inca collagen, L’Oréal či barbershopu Gentleman's Word. Zlatým klincom programu budú hudobné vystúpenia, v ktorých sa predvedie raper Momo a spevák Tomáš Botlo.

Či už sa prihlásite ako súťažiaci alebo prídete podporiť svojho hairstylistu či vizážistu, určite zažijete skvelý deň, plný najrôznejších vlasových kreácií na svetovej úrovni, inšpiráciami nabitú atmosféru a konkurenčný boj tých najlepších talentov.

Odporúčame: Toto je tá najlepšia domáca starostlivosť o mastné vlasy!

Zlaté nožnice - partneri

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní