Tiež so záujmom sleduješ pár Harry a Meghan? Na toto sa môžeš tešiť!

Tiež so záujmom sleduješ pár Harry a Meghan? Na toto sa môžeš tešiť!

Harry a Meghan – v súčasnosti snáď najsledovanejší párik sveta. Ich kráľovská a nepochybne veľkolepá svadba je na spadnutie a už o pár týždňov ju bude sledovať nielen Británia, ale celý svet. Princ Harry a Meghan Markle však majú ešte jednu novinku, na ktorú sa môžeme tešiť ešte skôr, než si povedia svoje kráľovské áno. O akej novinke je reč? 

Nebudeme vás teda dlhšie naťahovať. Filmový svet bude už čoskoro bohatší o jedinečný a dlho očakávaný film s názvom Harry a Meghan: Kráľovská romanca (A Royal Romance alebo A Royal Love Story). Romantická duša nejedného priaznivca britskej kráľovskej rodiny teraz určite zaplesala. Filmová snímka bude mať premiéru ešte pred samotnou májovou svadbou.

A hoci sa filmári pokúšali spracovať aj vzťah Williama a Kate, bol z toho nakoniec celkom nevydarený prepadák. Nám nezostáva iné, len veriť, že rovnaký osud nepostihne aj filmovú romancu o Williamovom mladšom bratovi. Každopádne, už o niekoľko dní to budeme môcť posúdiť samy. Dovtedy môžeme prípravy filmu sledovať aspoň na Instagrame.

Pozri aj: Láska v slovách nielen na papieri: Ako vyznať lásku?

Film bude mať premiéru už 13. mája 2018

Premiéra filmu je naplánovaná týždeň pred kráľovskou svadbou, ktorá bude už 19. mája 2018 na hrade Windsor. Krásnu a exotickú Meghan Markle stvárni herečka Parisa Fitz-Henleyová. Úlohu princa Harryho pridelili tvorcovia hercovi Murrayovi Fraserovi. Na záver len pripomenieme, že britský princ Harry a americká herečka Meghan Markle sa zasnúbili na jeseň minulého roka v Londýne. Tomu, samozrejme, predcházal súhlas kráľovnej Alžbety II.

Zdroj foto: úvodná foto - flickr.com

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní