Unikátna kniha. Pár kusov aj pre Slovákov!


Vychádza jedinečná limitovaná edícia 3 kníh Sixtínska kaplnka – pre celý svet 1999 výtlačkov, pre Slovensko iba 100 kusov. Ide o jedinečnú zberateľskú edíciu, takže ani jej cena nie je pre každého – 8500 eur.

No podľa záujmu na www.luxusnakniznica.sk, kde si možno pozrieť čísla objednaných kníh, je už 40 kusov predaných a ďalších 20 výtlačkov rezervovaných.

Pritom pre Slovensko je určených len 100 kusov a oficiálny predpredaj sa začal len pred pár dňami.

Publikácia Sixtínska kaplnka je exkluzívne fotografické spracovanie kaplnky v mierke 1:1, reprodukcie diel majú rozmery 43,5 x 61 cm a k trom unikátnym knihám dostanú Slováci exkluzívny dar: súkromnú skupinovú prehliadku Sixtínskej kaplnky mimo otváracích hodín s odborným výkladom zástupcu vatikánskeho múzea.

Odporúčame tiež: Čo bolo potom a Jojo Moyesová

sixtínska kamplnka obrazy

Zdroj: Shutterstock®

Kúpou tejto trojzväzkovej publikácie do 15. septembra 2016 získava zákazník ešte jeden unikát: možnosť zápisu do celosvetového zoznamu majiteľov knižného diela Sixtínska kaplnka. Menný zoznam bude vygravírovaný na posledných stranách tretieho zväzku. Takže vaše meno sa môže ocitnúť v limitovanom počte tejto unikátnej knihy, ktorých 1999 kusov sa dostane do celého sveta.

Odporúčame tiež: Ako sa dá schudnúť so smoothie?

sixtínska kamplnka

Zdroj: Shutterstock®

sixtínska kamplnka strop

Zdroj: Shutterstock®

Nadčasové umelecké dielo

Výzdoba Sixtínskej kaplnky vo Vatikáne je dielo Michelangela Buonarrotiho a ďalších významných umelcov talianskej renesancie. Na 1 200 štvorcových metroch fresiek Michelangelo vlastnými silami a gigantickým výkonom zobrazil Stvorenie sveta a Posledný súd.

Toto jedinečné svetové dielo v trojzväzkovej knihe si môžu noví majitelia knihy vychutnať vďaka najpokročilejším fotografickým technológiám a špeciálnemu softvéru. Fotografické snímky urobili laserovou technikou pomocou zdokonaleného prístrojového vybavenia. 

Odporúčame tiež: Vidieť Neapol...a začať ŽIŤ

sixtínska kamplnka posledný súd

Zdroj: Shutterstock®

Každá kniha obsahuje 254 plnofarebných strán a spolu vážia 30 kilogramov.
Autor textu je súčasný riaditeľ Vatikánskych múzeí a profesor Antonio Paolucci.
Zväzky limitovanej edície obsahujú tri časti: Posledný súd, Strop – Stvorenie sveta a Fresky z 15. storočia – maľby na južnej, severnej a západnej stene.

Sú od popredných maliarov talianskej renesancie ako Sandro Botticelli, Pietro Perugino, Cosimo Rosselli, Luca Signorelli. 

Odporúčame tiež: Čo sa stane, keď sa zaľúbite do svojho sna?

sixtínska kamplnka Unikátna kniha

Zdroj: Shutterstock®

Vďaka tomuto dielu možno uvidieť Sixtínsku kaplnku, ako ju nevidel žiadny bežný návštevník, a kedykoľvek sa k nej otvorením knihy vrátiť, píše sa na špeciálnom portáli Luxusná knižnica.

Odporúčame tiež: Buďte elegantné ako Francúzky!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 16.08.16 23:36

SK
karma
114.00

veľmi zaujímavé diela

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní