Úspešné Slovenky sa stretnú na SUPERfeel v Bratislave: Vidíme sa?

Úspešné Slovenky sa stretnú na SUPERfeel v Bratislave: Vidíme sa?

Októbrová SUPERfeel konferencia, ktorú organizuje bývalá modelka Ivana Kičikoleva, má program nabitý známymi a úspešnými ženami a ponúkne aj atraktívne sprievodné aktivity. Jana Pištejová, Veronika Vágner Husárová, Mirka Luberdová, Lucia „Lucid“ Sládečková, Martina Krnáč Valková, Zuzana Zeman či Natália Selveková prijali pozvanie do panelových diskusií. Využiť môžete bezplatnú diagnostiku pleti od spoločnosti Kompava, skríningové vyšetrenie organizmu na prístroji BICOM Body Check, prednášať budú lekári aj odborníci z rozličných oblastí. SUPERfeel konferencia sa koná už 19. októbra v bratislavskom Austria Trend Hotel, vstupenky sú v predaji online.

Témou októbrovej konferencie je Žena a jej roly v živote. Žena - matka, partnerka, podnikateľka. Novinkou aktuálneho ročníka sú panelové diskusie s prednášajúcimi. SUPERfeel konferencia je ideálna na získavanie nových pracovných kontaktov v mimoriadne priateľskej, uvoľnenej atmosfére.

Odporúčame: Toto neprehliadni: Kvasnice a ich vplyv na zdravie a krásu

Tieto úspešné ženy stretnete:

SUPERfeel konferencia je deň, plný prednášok, motivačných príbehov, inšpirujúcich prejavov a podporných slov, zároveň možnosť, ako nadviazať nové kontakty a úspešne „networkovať“. Využite príležitosť diskutovať s top modelkou Martinou Krnáč Valkovou, ktorá založila úspešný brand Lulubee, prinášajúci na náš trh prémiové značky kočíkov, nábytku a doplnkov. Natália Selveková, riaditeľka prestížnej kliniky Envy, príde na SUPERfeel porozprávať o tom, ako naštartovať svoj biznis a zmeniť svoj malý sen na úspešnú firmu s medzinárodnými ambíciami.

O svoj príbeh sa podelí Zuzana Zeman, návrhárka šperkov, odborníčka na diamanty a drahokamy, ktorá poradí, ako nájsť rovnováhu medzi hektickým pracovným svetom a súkromím, venovaným rodine, priateľom a sebe. 

ženská konferencia

Zdroj: Shutterstock®

Konferencie sa zúčastní aj Želmíra Komorechová, zakladateľka a konateľka úspešnej spoločnosti Kompava, výživová poradkyňa Mirka Luberdová či life-koučka Janette Šimková so svojou prednáškou Prečo sa ženy rozvádzajú a muži zahýbajú. O kulte ženskej krásy bude rozprávať úspešná slovenská návrhárka Jana Pištejová, top vizážistka Lucia "Lucid" Sládečková či bývalá Miss Slovensko 2007 Veronika Vágner Husárová. 

Tematickými piliermi konferencie SUPERfeel sú vzťahy, zdravie, psychosomatika, sebarozvoj, ezoterika, motivácia. Konferencia pre ženy je venovaná tým, ktoré sa chcú rozvíjať a duševne rásť. Najbližšia SUPERfeel konferencia sa koná 19. októbra v bratislavskom hoteli Austria Trend Hotel a začína o 14:00 hod.

Vstupenky sú v predaji online: http://superladies.sk/produkt/superfeel/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní