Úžasné premeny mejkap artistky na kreslené postavičky: Je to ľudský chameleón!

Úžasné premeny mejkap artistky na kreslené postavičky: Je to ľudský chameleón!

Už veľakrát sme mali možnosť presvedčiť sa o tom, čo dokáže urobiť mejkap s tvárou a celkovým vzhľadom človeka. Na to však treba mať v prvom rade šikovné ručičky. Mohlo by sa zdať, že mnohé ženy sa dnes s líčidlami v rukách už narodili. To, čo s nimi totiž dokážu vykúzliť, je v mnohých prípadoch naozaj neuveriteľné.

V dnešnom článku vám predstavíme jednu mejkap artistku, ktorá vie s tieňmi na oči, očnými linkami či rúžom doslova čarovať. Za pomoci líčidiel sa totiž dokáže premeniť na hocijakú známu osobnosť či postavu. Najviac sa jej však bezpochyby darí premieňať na kreslené postavičky!

Ako priviesť k životu kreslené postavičky?

Promise Tamang je vizážistka z Los Angeles, ktorá je známa ako ľudský chameleón. Dokáže sa totiž vďaka mejkapu premeniť na najrozličnejšie osoby alebo filmové postavy, pričom najčastejšie sú to hlavne postavičky z rozprávok. Okrem úpravy svojej vizáže si pripravuje aj kostýmy so všetkými rekvizitami, vďaka čomu sú jej premeny bezchybné. Už sa ocitla v koži Fiony zo Shreka aj malej zlej Darly z filmu Hľadá sa Nemo. Premieňať však neváha aj svojich priateľov a známych, vďaka čomu ožili napríklad aj postavičky z filmu V hlave. 

Promise má na svojom instagramovom účte už cez 1,3 milióna sledovateľov. Okrem toho má aj vlastný Youtube kanál s neuveriteľnými 5,7 miliónmi odberateľov, na ktorom uverejňuje videá so svojimi premenami. Svojmu povolaniu sa pritom venuje už dlhých 7 rokov. Pozrite sa aj vy na jej najlepšie výtvory!

Pozri aj: Ktoré znamenia klamú najčastejšie? Na tieto 3 si daj najväčší pozor!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ready for another video? #hoteltranslyvania

Príspevok, ktorý zdieľa Promise Tamang (@promisetamang),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Daniela Balakova 07.04.19 11:55

DB
karma
96.00

Úžas,umenie,nádhera Fiona je top

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 12.04.19 11:04

karma
127.00

Veĺmi šikovná, úžasné premeny.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 19.05.19 10:58

JK
karma
100.00

Hotové umelecké diela

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní