VIVA občerstvenie: OMV prináša do obchodov sedem nových pochúťok

VIVA občerstvenie: OMV prináša do obchodov sedem nových pochúťok

Ešte viac energie na čerpacích staniciach OMV! Obchody VIVA rozširujú svoju ponuku o nové druhy pochúťok, ktoré dodajú silu každému cestovateľovi. Na vodičov a ich posádky od októbra už v 91 obchodoch na zeleno-modrých čerpacích staniciach čakajú nové pochúťkové zmesi i ovocné tyčinky, ktoré ulahodia každej chuti.

„Naša úspešná produktová línia VIVA sa rozrástla o ďalších sedem výrobkov. Na čerpacích staniciach ponúkneme zákazníkom zdravú alternatívu. Nové zmesi a ovocné tyčinky sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí si chcú zamaškrtiť bez pocitu viny i počas cestovania. Samozrejme, mysleli sme na podmienky, v ktorých si budú zákazníci tieto pochúťky vychutnávať. Pripravili sme im preto praktické balenie, ktoré zabezpečí, že prsty zostanú čisté,“ hovorí Miriam Fellingerová, Sales Manager, OMV Slovensko.

Zákazníci nájdu na pultoch VIVA obchodov štyri druhy pochúťkových zmesí: NutsMix – oriešková zmes, Superfruits – zmes sušeného ovocia, VeggieMix – zmes sušených zeleniny a semienok a ChocoBerries – sušené ovocie v lahodnej čokoláde. Sú vyrobené v Rakúsku s použitím len organických prísad a žiadna z nich neobsahuje palmový olej. Čokoláda použitá v zmesi ChocoBerries má navyše certifikát Fairtrade.

Ovocné tyčinky VIVA si možno vychutnať v príchutiach jablko/mrkva/pomaranč, cvikla/čierne ríbezle a rebarbora/jahoda. Všetky tri sú vegánske, bez pridaného cukru a neobsahujú žiadne umelé prísady či palmový olej.

Odporúčame: Test Renault Kadjar: Pravá ruka každej mamičky na materskej

VIVA Snacks

Zdroj: OMV

Nové pochúťky VIVA spĺňajú kritériá najvyššej kvality a čerstvosti.

OMV uviedla novú produktovú líniu VIVA na trh už v apríli. Prvým produktom, ktorý sa pod touto značkou objavil v obchodoch, bola VIVA ľadová káva. No a hneď sa stala úspechom.

„Naši zákazníci uprednostňujú produkty, ktoré si môžu vziať so sebou. To nás motivuje, aby sme neustále prinášali nové nápady. Pri produktovej línii VIVA sú pre nás prioritou najvyššia kvalita, zdravé prísady, vynikajúca chuť a zodpovedajúca cena,“ hovorí Fellingerová.

Nové pochúťky v obchodoch VIVA spoznáte podľa moderného dizajnu a charakteristického veľkého „véčka“ na obaloch. Pochúťkové zmesi si možno kúpiť v baleniach rôznych farieb po 25 – 30 gramov. Ovocné tyčinky s hmotnosťou 32 g sú balené jednotlivo a farebne odlíšené podľa príchute.

Neprehliadni: Toto sú tie najzbytočnejšie funkcie auta! Uhádneš, ktoré sú to?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní