Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč
  • 18.03.2017
  • PR článok

Ak hľadáte vhodné priestory na organizáciu kongresu a nechcete mať s jeho zabezpečením žiadne starosti, vhodnou voľbou sú hotely siete SOREA. Nachádzajú sa v najlukratívnejších a najkrajších lokalitách Slovenska – od Vysokých a Nízkych Tatier až po Bratislavu.

Okrem atraktívneho prostredia a širokej palety služieb ponúka SOREA hotelové zariadenia vhodné na usporiadanie odborných i záujmových stretnutí charakteru seminárov, školení, kurzov, kongresov a konferencií na vysokej profesionálnej úrovni. Hotely disponujú konferenčnými priestormi a sú vybavené kvalitným zariadením potrebným na zabezpečenie úspešnej firemnej akcie.

Obchodno-marketingová riaditeľka spoločnosti SOREA, s. r. o., Bratislava Beáta Toroková k tomu dodáva: „Bratislavský kongres a biznis Hotel SOREA REGIA je vďaka svojej polohe v blízkosti historického centra ideálny na organizovanie kongresov, konferencií, seminárov a rôznych spoločenských, pracovných a súkromných akcií. Priestory hotela sú vhodné aj na usporiadanie rozsiahlejších gastronomických podujatí, rautov, banketov, pracovných obedov, plesov, svadieb, stužkových slávností, osláv významných životných jubileí alebo firemných akcií. Svoju prevažne kongresovú a firemnú ponuku hotel rozšíril o škálu doplnkových služieb v relaxačnom centre BAANTHAI s ponukou thajských masáží.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Zdroj: Shutterstock®

V krásnom prostredí Národného parku Nízke Tatry pri vstupe do Jánskej doliny v obci Liptovský Ján sa nachádza Hotel SOREA MÁJ. Kongresová sála s kapacitou do 200 miest, salónik C a salónik de Luxe sú vybavené základnou prezentačnou technikou a ozvučením. Pridanou hodnotou hotela je krytý termálny bazén a množstvo rehabilitačných programov a procedúr. V obľúbenom prostredí Demänovskej doliny je situovaný Hotel SOREA SNP. Vďaka komornej atmosfére interiéru hotela je ideálny pre organizovanie školení a firemných akcií menšieho rozsahu. Od konferenčnej miestnosti s kapacitou do 120 osôb je pohyblivou stenou oddelená priestranná hotelová kaviareň. Tu je možné pripraviť občerstvenie pre účastníkov školení a seminárov.

Odporúčame prečítať: 7 užitočných rád ako vrátiť život vášmu oblečeniu

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Zdroj: Shutterstock®

Vyhľadávanou lokalitou sú samozrejme aj Vysoké Tatry. Pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku sa nachádza náš Hotel SOREA TRIGAN. Jeho prednosťou sú kongresové priestory s výhľadom na tatranské štíty. K hotelovým službám patrí WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s nerezovými bazénmi, perličkovou masážou a vodnými tryskami, fínska sauna, parné sauny, ochladzovací bazén, oddychová miestnosť, rôzne druhy masáží a relaxačných zábalov, fitnescentrum. Nezabudnuteľné pohľady na vrcholy Tatier vám poskytne jazda panoramatickým výťahom. Môžete tu tak spojiť príjemné s užitočným – pracovné povinnosti počas kongresu a relax vo wellness, to všetko v krásnom prostredí,“ hovorí B. Toroková.

Odporúčame: Domáci chlebík s medvedím cesnakom a bylinkovým maslom

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Zdroj: Shutterstock®

V centre Tatranskej Lomnice v blízkosti kabínkovej lanovky na Skalnaté Pleso ponúka svoje priestory na spoločenské akcie, semináre a školenia menšieho charakteru Hotel SOREA URÁN. Bohatú ponuku vodných atrakcií dopĺňa hojdací záliv, vodné chrliče, hydromasážne trysky, vodná perlička, ale aj fínska sauna, parná sauna a rôzne masáže. Pri vstupe do botanickej záhrady TANAPU je situovaný Hotel SOREA TITRIS s rokovacím salónikom TITRIS pre 40 osôb a s kongresovou sálou do 200 osôb, ktorá svojim technickým vybavením zodpovedá tým najnáročnejším požiadavkám. Podľa charakteru jednotlivých akcií usporiada hotel stoly a sedenie v rôznych štýloch. Jedinečný pohľad na Lomnický štít vytvára podujatiam výnimočnú atmosféru. Veľkým lákadlom pre klientov je hotelové AQUA RELAX centrum s bazénom s protiprúdovým plávaním, vodnými masážnymi atrakciami v rekreačnom bazéne i s 36-metrovým toboganom, zrýchľovacím kanálom, vodným hríbom a tryskami, perličkou, troma saunami a relaxačnými masážami. Priestor okolo hotela je vhodný aj na vonkajší teambuilding.

Odporúčame prečítať: Diana Hágerová - Tajomstvo prirodzenej krásy

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Zdroj: Shutterstock®

Dokonalé miesto aktívneho oddychu a regenerácie predstavuje Hotelový komplex SOREA HUTNÍK v tichom a zelenom prostredí Tatranských Matliarov. Je ideálny pre organizovanie konferencií ale i športových teambuildingových akcií. V hotelovej ponuke sú dve spoločenské miestnosti s kapacitou do 180 osôb, tri školiace miestnosti od 12 do 50 osôb a dva salóniky. Rokovacie priestory disponujú klimatizáciou a základným technickým vybavením. Pre aktívne využitie voľného času je klientom k dispozícii hotelový bazén, BOWLING centrum, telocvičňa, volejbalové ihrisko, stolnotenisové miestnosti a relaxačné služby masérov, morský kúpeľ.

Odporúčame: Študentka roky trpela šikanou kvôli vzhľadu: TAKTO zatočila s nepríjemnou kožnou chorobou

Využite možnosti hotelov siete SOREA s organizáciou kongresu na kľúč

Zdroj: Shutterstock®

V regióne s množstvom minerálnych prameňov, v malebnej doline Ľubovnianskych kúpeľov leží Hotel SOREA ĽUBOVŇA. Vďaka ideálnej lokalizácii v horskom prostredí a komplexnosti poskytovaných služieb patrí k vyhľadávaným miestam pre organizovanie kongresov, konferencií, seminárov, školení a rôznych spoločenských, pracovných a súkromných akcií. Široký výber hotelových doplnkových služieb poskytuje ideálne podmienky pre organizovanie športových podujatí, firemných športových dní a rôznych stretnutí spojených so športom a relaxáciou.

Všetky bližšie informácie nájdete na www.sorea.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní