Zľavové pobyty v Luhačoviciach pre rok 2017 v predaji

Zľavové pobyty v Luhačoviciach pre rok 2017 v predaji
  • 05.12.2016
  • PR článok

Atraktívna ponuka až 20-percentných zliav za včasné objednanie pobytu na rok 2017 v Kúpeľoch Luhačovice platí len do 19. decembra 2016.

Základom first minute ponuky na budúci rok sú tradičné a osvedčené produkty a jeden úplne nový pobyt. Nechýbajú ani veľkonočné, vianočné, adventné alebo silvestrovské pobyty s bohatým programom.

Novinkou budúceho roku je Víkend pre single cestovateľov v hoteli Alexandria. Informuje o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice.

Odporúčame prečítať: Domáce spôsoby, vďaka ktorým hravo zatočíte so suchou pleťou

Zľavové pobyty v Luhačoviciach pre rok 2017 v predaji

Zdroj: Shutterstock®

„Našou snahou bolo odlíšiť sa od ostatných wellness pobytov na trhu a ukázať, že relaxácia bez partnera alebo priateľov nemusí byť nuda. Počas vybraných víkendov v tomto netradičnom pobyte pripravujeme organizovaný program s profesionálnym koučom s cieľom priblížiť kúpele singles a sólo hosťom, ktorí môžu počas spoločných aktivít, prechádzok či večere spoznať nových ľudí a priateľov. Aj budúci rok sme do ponuky zaradili pobyt Vo víre tanca s Janom Onderom a Luciou Hunčárovou, ocenený produkt z posledného ročníka celoštátnej súťaže Veľká cena cestovného ruchu. Súčasťou ponuky budú opäť pobyty spojené s kultúrnymi programami a letnými festivalmi,“ vysvetľuje J. Dědek.

Dodáva, že k najžiadanejším patria tradične pobyty v čase začatia hlavnej kúpeľnej sezóny, júlového Festivalu Janáček a Luhačovice alebo počas Dní slovenských kultúry.

Odporúčame prečítať: Dobrá nálada - ako na to?

Zľavové pobyty v Luhačoviciach pre rok 2017 v predaji

Zdroj: Shutterstock®

Lístky a zvýhodnené permanentné vstupenky, ktoré vám zaistia tie najlepšie miesta, vám radi zarezervujeme. Radi vás uvítame aj v prípade, že budete chcieť prísť len na pár dní. V takom prípade by vaše predstavy o nevšedných zážitkoch a komforte mal najlepšie splniť ALEXANDRIA**** Spa & wellness hotel, ktorý sa stal pre našich klientov synonymom luxusných wellness víkendov. Akýkoľvek pobyt môžete okrem klasických izieb stráviť aj v našich apartmánoch s najvyšším štandardom ubytovania. V novom katalógu Liečba, relaxácia, dovolenka, wellness 2017 nájdete aj to najlepšie z ponuky Liečebných kúpeľov Jáchymov. Práve teraz môžete získať za rezerváciu vášho pobytu na budúci rok až dvadsaťpercentnú zľavu FIRST MINUTE. Ušetríte tak aj niekoľko tisíc korún (eur) a budete mať najširší výber kapacít i termínov. Využitie zľavy je časovo obmedzené a platí len do 19. decembra 2016,“ upozorňuje J. Dědek.

Odporúčame prečítať: DIY: Netradičné domáce peelingy, ktoré si zamilujete

Zľavové pobyty v Luhačoviciach pre rok 2017 v predaji

Zdroj: Shutterstock®

Ak hľadáte vhodný darček k Vianociam, narodeninám alebo k výročiu, Kúpele Luhačovice vám radi pripravia darčekový poukaz na akýkoľvek pobyt, zážitkový balíček alebo napríklad romantickú večeru vo Francúzskej reštaurácii. Rozhodnúť sa môžete aj pre peňažný darčekový poukaz na vami zvolenú hodnotu. Rovnako ako v predchádzajúcich rokoch získa aj v ďalšom roku každý hosť akciovej spoločnosti Kúpele Luhačovice po príchode zľavovú knižku, s ktorou výrazne ušetrí vo wellness centre, bazéne v Centrálnych kúpeľoch alebo pri objednaní výletov. Rad ďalších zliav v partnerských predajniach v Luhačoviciach možno čerpať po predložení klientskej karty. Katalóg pobytov vám kúpele na požiadanie radi zašlú na vašu adresu.

Podrobné informácie a objednávky potom nájdete na LazneLuhacovice.czHotelAlexandria.cz. Zaujímavé tipy, novinky a postrehy hľadajte aj na Facebooku Kúpeľov Luhačovice, a. s., a hotela Alexandria.

Odporúčame prečítať: Minútové pravidlo - ako byť produktívnejšou?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Zámečníková 21.12.16 00:21

MZ
karma
-1.00

Snáď sa raz pritrafí aj takáto dovolenka :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní