Zuleyka Rivera: Kráska z klipu Despacito a jej fit tipy

Zuleyka Rivera: Kráska z klipu Despacito a jej fit tipy

Pamätáte si na exotickú tanečnicu z najúspešnejšieho videoklipu v histórii? Áno, ide o skladbu „Despacito“, ktorú si do dnešného dňa pozrelo už 6,6 miliárd divákov. Mnohí sa pýtali, kto je tá krásna žena s dokonalými krivkami a nádhernými vlasmi.

Jej meno je Zuleyka Rivera a od roku 2006 sa môže chváliť titulmi Miss Puerto Rico a Miss Universe. Možno si pomyslíte, že za jej dokonalosťou je šťastie na latinsko-americké gény. Nie je tomu úplne tak, pretože Zuleyka rovnako ako každá iná žena po 30-tke vie, že všetko si musí vydrieť. A v tomto boji chce teraz pomôcť ženám na celom svete. Pripravila pre ne nový cvičebný program zložený najmä z kardia (box, cvičenie bez záťaže a intervalové cvičenie). Pripojila k tomu aj osvedčené recepty na pitný režim, ktorý pomáha zhadzovať kilá a udržovať telo vo vitalite.

Stavila na Dura Fit Latino

Ak sa chcete inšpirovať novou filozofiou v cvičení, možno vás osloví práve Dura Fit Latino. Ide o program, ktorý navrhla Zuleyka, pretože si uvedomuje, že správne nastavené cvičenie a životospráva sú jedinou cestou k úspechu a k vnútornému pokoju. Program pozostáva z cvičebných videí a 21 dňového stravovacieho plánu. Zuleyka garantuje, že ak raz s týmto cvičením začnete, tak sa budete tešiť na každý nový deň.  

„Mojím zámerom bolo predstaviť celotelové cvičenie, ktoré môžete robiť kedykoľvek a kdekoľvek. Nepotrebujete žiadne vybavenie ani závažia! Tento „Cardio Blast“ trvá iba 20 minút, a umožní vám rýchlo sa vypotiť a zvýšiť spaľovanie kalórii. Cvičenia môžete robiť 2 až 3 krát týždenne,“ vysvetľuje Zuleyka.

Pozri aj: Adele a jej nové ja: Kto alebo čo stojí za jej extrémnym schudnutím?

- Cvičenie podľa Zuleyka Rivera
1 z 5

Aby to však nebolo všetko len o cvičení, tu je niekoľko jej tipov, ktoré kladú dôraz na správny pitný režim. Zuleykine odporúčania sú:

Citrónovo-melónová voda na správnu hydratáciu organizmu

Potrebujeme:

  • 1 Uhorku (nie je potrebné ju ošúpať, len nakrájať na kolieska)
  • Melón (nakrájať na kocky)
  • Čerstvé lístky mäty
  • 2 citróny
  • 1 liter vody

Všetky ingrediencie rozmixujeme v mixéri, môžeme držať v chladničke a piť 2 – 3 dni.

Pozri tiež: Živý KEN Rodrigo Alves sa mení na BARBIE: Odpadneš z toho, ako vyzerá!

Prečisťujúci nápoj so škoricou a jablkom

Potrebujeme:

  • 1 škoricu (celú)
  • 1 zelené alebo červené jablko pokrájané na kúsky
  • 1 citrón
  • 1 liter vody

Vodu zohrejeme, vložíme do nej všetky ingrediencie a necháme vylúhovať. Pijeme ráno nalačno, pričom po niekoľkých dňoch sa črevá rýchlejšie začnú prečisťovať.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní