Trápia ťa unavené oči? Tak v tom prípade stav na luteín!

Trápia ťa unavené oči? Tak v tom prípade stav na luteín!

Patríte medzi skupinu ľudí, ktorá v práci neustále hľadí do monitorov a po dlhom dni si k domácemu relaxu zapne televíziu?

Určite teda poznáte nepríjemný pocit unavených a suchých očí. Napriek tomu, že zrak je len jedným z piatich zmyslov, považujeme ho za najdôležitejší. No i tak ho zaťažujeme množstvom škodlivých faktorov. Tie môžu spôsobovať nielen únavu, ktorá vedie až ku strate energie, sústredenia a zníženej produktivite, ale tiež ku stále sa zhoršujúcim problémom s videním.

Nepriaznivých vplyvov pre naše oči je celý rad. Ako sa im ale v dnešnej hektickej dobe brániť?

Testovali sme: Systém na problematickú pleť essentials by ARTISTRY™

NUTRILITE™ Bilberry with Lutein

Zdroj: Shutterstock®

Predpokladom zdravého zraku je rozmanitá a vyvážená strava, ktorá obsahuje dôležité živiny. Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) odporúča, aby sme jedli minimálne päť porcií ovocia a zeleniny denne. A to je pre mnohých problém. Celosvetovo najpredávanejšia značka vitamínov a doplnkov výživy NUTRILITE™ preto prichádza na trh s novým produktom.

NUTRILITE™ Bilberry with Lutein

Prírodný doplnok stravy NUTRILITE™ Bilberry with Lutein je založený na vitamíne A, ktorý pomáha zlepšovať a udržiavať zdravie očí. Okrem toho obsahuje jedinečnú zmes výťažkov z borievok a luteínu z nechtíka lekárskeho, ktorý chráni zrak pred poškodením vonkajšími vplyvmi, napríklad škodlivým UV žiarením.

Jednotlivé zložky pochádzajú z fariem  NutriCert™ a zaručujú, že je Bilberry with Lutein bez umelých farbív, sladidiel, príchutí a konzervačných látok.

Zaujme ťa: TEST: ARTISTRY starostlivosť o pleť - odličovač očí, peeling, maska


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 10.03.18 15:55

MM
karma
100.00

práca na PC dáva očiam zabrať, preto sledujem televíziu minimum času

  • 0
Odpovedať

Peter Maňák 11.03.18 00:23

PM
karma
107.00

Moje oči fakt dostávajú každý deň zabrať, dobre vedieť.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní