Luhačovický hotel Alexandria získal piaty titul Czech Hotel Awards

Luhačovický hotel Alexandria získal piaty titul Czech Hotel Awards
  • 31.03.2017
  • PR článok

Piate víťazstvo v doterajších šiestich ročníkoch súťaže Czech Hotel Awards zaznamenal wellness hotel Alexandria****, patriaci akciovej spoločnosti Kúpele (Lázně) Luhačovice, v kategórii najlepších Spa & Wellness hotelov v Zlínskom kraji.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutočnilo v utorok 28. 3. 2017 v Prahe za účasti niekoľkých stoviek hotelierov, odborníkov z oblasti hotelierstva a médií. Cenu prevzala obchodná manažérka hotela Monika Dobiášová.

Czech Hotel Awards je súťaž o titul najobľúbenejšieho hotela v Českej republike, je prehliadkou českých hotelov ponúkajúcich najkvalitnejšie služby a kladie si za cieľ zmapovať a zviditeľniť najlepšie hotely po celej Českej republike. Ocenenia pre Hotel roka 2017 sa udeľujú na každý kraj a pražský obvod.

Odporúčame prečítať: Tehotné ženy - týchto 9 viet im nikdy nehovorte!

Luhačovický hotel Alexandria získal piaty titul Czech Hotel Awards

Zdroj: Shutterstock®

Riaditeľka Alexandrie Miloslava Fialová k oceneniu povedala: „Vyhlásenie výsledkov súťaže je jednou z najdôležitejších hotelových udalostí roka. Veľmi si vážime priazeň verejnosti, ktorá svojím hlasovaním už po piatykrát potvrdila naše výsadné postavenie medzi wellness hotelmi v celom Zlínskom kraji. Ocenenia sú výsledkom našej cesty za dôslednou kvalitou a inováciami. Hlavnú časť klientely hotela Alexandria tvoria hostia z ČR, ktorí sa k nám opakovane radi vracajú. Máme však aj stabilizovanú zahraničnú klientelu, Alexandria je veľmi obľúbená medzi Slovákmi, predovšetkým na predĺžené víkendové pobyty. Obľúbili si ju aj Rakúšania a Izraelčanmi. Dúfame, že vedúcu pozíciu obhájime aj v nasledujúcich rokoch a že nám hostia pri hlasovaniach zostanú verní.“

Odporúčame prečítať: Konopa siata: Ako ju zaradiť do jedálnička?

Luhačovický hotel Alexandria získal piaty titul Czech Hotel Awards

Zdroj: Shutterstock®

Lákadlom Alexandrie je najväčšie a najluxusnejšie wellness v Luhačoviciach, ale aj vyhlásená Francúzska reštaurácia alebo prvorepubliková atmosféra hlavnej budovy s historickým nočným klubom. Hotel je tvorený dvoma vzájomne prepojenými objektmi. Hlavná budova hotela nezapiera zrod za prvej republiky. Moderná časť je reprezentantom súčasnej generácie najmodernejších kúpeľných zariadení európskeho wellnessu. Skladá sa zo štvorposchodovej nadzemnej časti a dvoch suterénnych podlaží, v ktorých sa nachádza wellness centrum navodzujúce štýl starorímskych kúpeľov.

Izby sú zariadené moderne, ale aj s prvorepublikovým šarmom. Kým izby v historickej časti sú ladené v štýle tridsiatych rokov minulého storočia, moderné časti zdobia repliky suvenírov z ťažení Alexandra Veľkého. Wellness centrum Spa Alexandria ponúka širokú škálu zážitkových a originálnych procedúr na regeneráciu tela i duše a pre starostlivosť o zdravie prírodné uhličité kúpele v tunajšej jedinečnej liečivej vode.

Viac informácií je na: www.HotelAlexandria.cz, www.lazneluhacovice.cz


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní