Magnetic Urban Brushes: Populárne štetce s magnetickým okrajom

Magnetic Urban Brushes: Populárne štetce s magnetickým okrajom

Populárne štetce Bronx Colors s magnetickým okrajom, ktorý umožňuje ich prichytenie na kovovú podložku, teraz prichádzajú v prevedení v individuálnych baleniach. 16 typov štetcov vám poskytne pravý komfort pri líčení. Štetce využívajú vysoko kvalitné syntetické vlákna a drevenú rúčku s hliníkovým nástavcom a magnetickým zakončením. Magnety uľahčujú nielen manipuláciu pri líčení, ale aj schnutie štetcov po ich čistení. 

Kozmetické štetce Bronx Colors

1. POWDER BRUSH (Štetec na púder): Veľký syntetický štetec, ideálny na nanesenie púdru, vám dopomôže k vytvoreniu bezchybného vzhľadu pleti.

2. FOUNDATION BUFFER BRUSH (Plochý štetec na make-up): Pomôže vám vytvoriť si bezchybný a jednotný vzhľad pleti. Tento štetec je ideálny na aplikáciu tekutých, krémových aj sypkých makeupov. 

3. FOUNDATION BRUSH (Štetec na make-up): Pomôže vám naniesť si make-up, ale aj podkladovú bázu a dosiahnuť jednotný výsledok.

4. HIGHLIGHT & CONTOUR BRUSH (Štetec na zvýrazňovanie & kontúrovanie): Jemne zrezaný a zauhlený tvar štetca je ideálny na vyzdvihnutie čŕt tváre a techniku kontúrovania.

Neprehliadni: TEST: BRONX COLORS Seductive Black – maskara

magnetické štetce

Zdroj: Shutterstock®

5. FLAT FOUNDATION BRUSH (Rovný štetec na make-up): Štetec s rovným zakončením s mäkkými syntetickými vláknami je ideálny na nanesenie akéhokoľvek typu make-upu a skvelý aj na kontúrovanie.

6. BLUSH BRUSH (Štetec na lícenku): Tento štetec vám umožní precízne nanesenie lícenky, zvýraznenie kontúr a čŕt tváre.

7. CONCEALER BRUSH (Štetec na korektor): Prispôsobivý syntetický štetec s mierne zrezanou špičkou pre precízne nanesenie korektora.

8. EYESHADOW BRUSH (Štetec na očné tiene): Perfektný na aplikáciu očných tieňov na celé očné viečka.

magnetické štetce Bronx

Zdroj: Shutterstock®

9. BLENDING BRUSH (Štetec na tónovanie): Perfektný na tónovanie očných tieňov alebo rozpracovanie očných liniek. Umožní vám dosiahnuť profesionálny efekt vášho líčenia.

10. CONTOURING EYESHADOW BRUSH (Štetec na tieňovanie očných tieňov): Malý kontúrovací štetec so zaoblenou špičkou pre jednoduché nanesenie očných tieňov do záhybu viečok a ich jednoduché roztretie.

11. LARGE BLENDER BRUSH (Veľký štetec na tónovanie): Rozpracujte si očnú linku do požadovaného vzhľadu alebo použite tento štetec na zvýraznenie niektorých čŕt tváre.

12. SHORT SHADOW BRUSH (Krátky štetec na očné tiene): Vhodný na aplikáciu sypkých aj krémových očných tieňov. Pre dosiahnutie jemného efektu si pomocou štetca aplikujte očné tiene nad riasy. Vďaka krátkym a pevným vláknam vám umožní perfektne regulovať intenzitu farby. 

13. EYELINER BRUSH (Štetec na očnú linku): Pre maximálnu kontrolu pri aplikácii očnej linky a dosiahnutie precízneho zvýraznenia očí.

14. ANGLED BRUSH (Šikmý štetec): Ideálny na vyplnenie a zvýraznenie obočia, ale aj na vytvorenie očnej linky. Mäkké vlákna sú skvelé na aplikáciu krémových aj sypkých produktov.

15. LIPLINER BRUSH (Štetec na kontúry pier) Rovný štetec so zúženou špičkou pre hladké, rovnomerné a bezchybné aplikovanie produktu na kontúry pier.

16. EYELASH AND BROW BRUSH (Kefka na riasy a obočie): Túto kefku môžete použiť pre presné nanesenie maskary alebo zvýraznenie obočia. Pre plný a hustý vzhľad rias aj obočia. 

Magnetické štetce Bronx Color Magnetic Urban Brushes nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 08.11.18 07:20

MM
karma
100.00

ten nápad s magnetom je super

  • 1
Odpovedať

Milka Damašková 08.11.18 14:04

MD
karma
132.00

Čo už len nevymyslia. Niekto tan magnet na štetci možno ocení, pre mňa je to zbytočnosť. Ja by som ho naozaj nevyužila.

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 08.11.18 20:33

JK
karma
100.00

Tak to je dobrý nápad aspoň sa stetec nestratí

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní