Mattoni Cedrata s chuťou slnečného Talianska: Prečo jej neodoláš?

Mattoni Cedrata s chuťou slnečného Talianska: Prečo jej neodoláš?

Stredomorské Taliansko je povestné nádhernými plážami, uvoľnenou atmosférou a originalitou chutí.  Medzi ikony patrí tradičná, lahodná cedrata – osviežujúci nealkoholický nápoj s plnou chuťou citrusov. Práve toto osvieženie bolo inšpiráciou pre obľúbenú značku Mattoni. Svoj bohatý rad ochutených perlivých minerálnych vôd dopĺňa o originálnu príchuť Mattoni Cedrata.

Cedrata je tradičný taliansky nealkoholický nápoj z plodov cedrátu, ktorý vznikol už v 50. rokoch 20. storočia: šumivý, nealkoholický, kyselkavý s jemnou vôňou cédru, podávaný v sklenenom pohári s ľadom, ozdobený plátkom citróna a listom citrónovej trávy. Od tej doby sa teší veľkej obľube, a to nielen medzi domácimi, ale aj medzi turistami, ktorí radi objavujú zaujímavé vône a chute Talianska. Odteraz si toto osvieženie môžete vychutnávať aj vy – s každým dúškom Mattoni Cedrata a jej plnou chuťou citrusov sa ocitnete na slnkom zaliatej pláži, nech sa už nachádzate kdekoľvek – v práci, v škole či na brehu jazera.

Zaujme ťa: Ako rozpoznať kvalitnú reštauráciu? Základom je voda!

minerálna voda Mattoni Cedrata

Zdroj: Shutterstock®

Mattoni minerálne vody

Osviežujúci variant Cedrata dopĺňa svojou chuťou mixu citrusov pestrý rad obľúbených ochutených Mattoni minerálnych vôd. Na výber sa tak ponúka hneď 12 ovocných príchutí v perlivej verzii a 4 príchute bez bubliniek. Na pultoch predajní je dostupná v 1,5-litrovom balení.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 17.05.19 08:48

JK
karma
100.00

Ďakujem za tip rada vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 17.05.19 09:31

MC
karma
109.00

Asi nová príchuť ,ešte som ju v obchode nevidela.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní