Mazda 3: Ženské auto roka 2019 (ocenenie v medzinárodnej ankete)

Mazda 3: Ženské auto roka 2019 (ocenenie v medzinárodnej ankete)

Mazda 3 bola vyhlásená za absolútneho víťaza v medzinárodnej ankete Women's World Car of the Year (ženské auto roka). Tento model získal najvyššie ocenenie a zároveň vyhral aj v ankete svetové rodinné auto roka. V ankete ženské auto roka, ktorá bola zriadená v roku 2010, hlasuje skupina porotkýň z viac ako 30 rôznych krajín sveta. Tie hlasujú podľa kritérií, ktoré ženy požadujú pri kúpe automobilu.

Mazda 3 si adoptovala vyzretý dizajnový jazyk Kodo, ktorého cieľom je stelesniť podstatu japonskej estetiky. Zatiaľ čo celková forma predstavuje jednoduchosť, jednoduchý pohyb, jemné línie, dizajn oživí prostredníctvom meniaceho sa svetla a odrazov, ktoré kĺžu po povrchu karosérie. Výsledkom je prirodzenejší a silnejší prejav vitality ako predchádzajúce modely Kodo. Napriek zdieľaniu označenia Mazda 3 majú varianty sedan a hatchback odlišné osobnosti. Dizajn hatchback-u je skôr emotívny, zatiaľ čo sedan je elegantný.

Pozri aj: Ženský pohľad na: Jeep Compass TRAILHAWK 2,0 l - dámička vhodná aj do mesta?

Mazda 3 - ženské auto roka

Zdroj: mazda.com

Women's World Car of the Year - Mazda 3

Tento model kombinuje prvky Skyactiv od Mazdy, ktorá je navrhnutá tak, aby pomohla ľuďom čo najlepšie využiť ich prirodzený zmysel pre rovnováhu. Zostava pohonných jednotiek obsahuje najnovšie motory Skyactiv-X, Skyactiv-G a Skyactiv-D, z ktorých každý poskytuje rýchlu odozvu plynového pedála v každej jazdnej situácii. Na základe svojej filozofie navrhovania vozidiel Mazda dramaticky vylepšila základné jazdné vlastnosti modelu, aby bol pocit zrýchlenia, zatáčania a brzdenia úplne prirodzený.

Mazda má za cieľ vytvoriť si zvláštne puto so zákazníkmi tým, že ponúka produkty, technológie a služby, ktoré oslovia viac ľudí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 31.12.19 08:32

ĽŠ
karma
100.00

Krásny model!

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 31.12.19 19:01

SK
karma
114.00

Nadherné...

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 12.03.21 12:07

karma
127.00

Myslím, že Mazda 3 sa páči nielen ženám

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní