Mejkap svietiaci v tme: Nórka vytvára pomocou UV farieb skutočné umenie!

Mejkap svietiaci v tme: Nórka vytvára pomocou UV farieb skutočné umenie!

Hovorí sa, že fantázii sa medze nekladú. A to rozhodne platí aj čo sa mejkapu týka. Dnes už dávno nie sú trendom v oblasti líčenia len mačacie čierne linky na očiach a červený rúž na perách. I keď táto kombinácia je prakticky nesmrteľná, podobne ako v šatníku malé čierne šaty. Ženy sú však čoraz odvážnejšie a do ulíc neváhajú vyraziť aj s o niečo výraznejším mejkapom.

Počuli ste však už o mejkape svietiacom v tme? Samozrejme, UV farby, ktoré žiaria v tme nie sú ničím novým. Nórska mejkap artistka, ktorú vám predstavíme v nasledujúcom článku, však prácu s nimi povýšila na akýsi vyšší level. Pomocou líčidiel a UV farieb na tvári totiž vytvára hotové umelecké diela. Presvedčte sa sami!

Hra s UV farbami a svetlom

Rita Synnøve Sharma je mladá nórska mejkap artistka, ktorá sa svojej práci venuje už niekoľko rokov. Začínala pritom ako samouk. Podľa jej slov, mejkap a celkovo oblasť vizážistiky pre ňu od začiatku predstavovali úplne nový svet, v ktorom sa mohla venovať len tvorbe svojho umenia. V roku 2018 sa jej podarilo vyhrať prestížnu súťaž Nordic FACE Awards. Svoje umenie sa však rozhodla posunúť ešte ďalej. Postupne začala okrem líčidiel pracovať aj s UV farbami a svetlom.

Vzniklo tak jedinečné dielo v podobe mejkapu svietiaceho v tme. Pomocou hry so svetlom jej výtvory na tvári akoby žiarili. Na svojom instagramovom účte, kde je známa ako ritaermin, má už cez 110 000 sledujúcich, ktorí žasnú nad jej kreativitou a zručnosťou. Rita miluje farby, prírodu a zvieratá, čo sa odzrkadľuje aj v jej práci. V jej dielach často nachádzame napríklad motívy tajuplného vesmíru či podmorského sveta. Neprehliadnite jej dychberúce výtvory v nasledujúcom článku!

Pozri aj: Myslíš si, že chudnutie je nemožné? Táto mamička ti dokáže opak. Zhodila vyše 80 kíl!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 22.03.19 10:50

MM
karma
100.00

šikovná dievčina, ako umenie to beriem, ale inak... snáď na javisko, disco alebo letný festival

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 19.05.19 10:23

JK
karma
100.00

Fúú je to krásné no nie na bežné líčenie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní