Micelárny čistiaci gél: Inovačný gél bez mydlových zložiek musíš mať!

Micelárny čistiaci gél: Inovačný gél bez mydlových zložiek musíš mať!

Inovačný gél bez mydlových zložiek čerpá výhody micelárnej technológie a detoxikačných perličiek uhlia pre odstránenie make-upu a nečistôt bez vysušujúceho efektu na pleť. 

Pri každodennej aplikácii zaisťuje sviežu a hladkú pleť vďaka bohatému obsahu aktívnych zložiek: zelený čaj Matcha chráni pleť pred oxidačným stresom vyvolaným stresovými vplyvmi a  vonkajšími nečistotami, kým ovocné AHA kyseliny pôsobia exfoliačne a  prirodzene stimulujú bunkovú regeneráciu. Špeciálne aktivované perličky uhlia znásobujú efekt gélu. Pri kontakte s  pleťou absorbujú kožný maz a vytvárajú rovnomerný povrch. Energiu dodávajúce a pružnosť podporujúce výťažky zázvoru a  zeleného čaju v  kombinácii s  komplexom kokosového a  slnečnicového oleja zachovávajú optimálnu hydrolipidovú vrstvu. Ľahká textúra je dermatologicky testovaná a vhodná pre všetky typy pleti. 

Pozri tiež: POLICE TO BE EXOTIC JUNGLE: Nová dvojica vôní pre neho a pre ňu

MICELÁRNY ČISTIACI GÉL

Zdroj: FAnn

ČAJOVÁ INFÚZIA JE EFEKTÍVNA PROTI ZNEČISTENIU!

Na vyhodnotenie ochrannej kapacity infúzie zeleného čaju proti environmentálnemu stresu bol vykonaný klinický test, v ktorom sa potvrdilo, že čajová infúzia zlepšuje životaschopnosť buniek pri pôsobení mestského prachu aj UV žiarenia. Bunky ošetrované čajovou infúziou zaznamenali zníženie úrovne voľných radikálov. Z toho vyplýva, že infúzia zeleného čaju pleť chráni pred environmentálnym stresom (znečistenie a UV žiarenie). 

APLIKÁCIA

Multifunkčný gél je možné používať troma spôsobmi:

  • Ako čistiaci gél: naneste na navlhčenú pleť, niekoľko sekúnd masírujte, aby sa otvorili perličky uhlia, a opláchnite.
  • Ako peeling: naneste na navlhčenú pleť, masírujte aspoň minútu, aby na pleť mohli pôsobiť ovocné AHA kyseliny, a opláchnite.
  • Ako detoxikačnú masku: vmasírujte na navlhčenú pleť a nechajte pôsobiť 3-5 minút. Opláchnite vlažnou vodou.  

Čistá krása

Tento micelárny gél je zložený z biokompatibilných zložiek, ktoré pleť ľahko rozpoznáva a dokáže ich spracovať. Bez parafínu, minerálnych olejov, syntetických farbív, zložiek živočíšneho pôvodu, parabénov a sulfátov (SLS, SLES). Dermatologicky testované zloženie. Obsahuje 91% prírodných zložiek. 

Teaology tea infusion

Zdroj: FAnn

AKTÍVNE ZLOŽKY

  • Infúzia caju Matcha - Japonský čaj Matcha sa považuje za veľmi vzácny čaj v porovnaní s inými zelenými čajmi, pretože sa získava z listov, ktoré sa ihneď po zbere drvia na jemnučký prášok. Práve ten obsahuje najvyšší podiel antioxidačných katechínov spomedzi všetkých superpotravín. Infúzia čaju Matcha v zložení gélu nahrádza vodu, vďaka čomu gél tvorí 100% aktívnych látok. 
  • Aktívne perličky uhlia - Vďaka ich detoxikačným a čistiacim účinkom sú ideálne pre zmiešanú a mastnú pleť, ako aj pleť náchylnú na tvorbu vyrážok. 
  • Ovocné AHA kyseliny - Stimulujú prirodzenú regeneráciu pleti. Eliminujú odumreté povrchové bunky, čím zlepšujú bunkovú obnovu. Majú jemný peelingový efekt, ktorým pleť rozjasňujú a redukujú vrásky.
  • Extrakt zeleného čaju - Bohatý na antioxidačné a omladzujúce polyfenoly a saponíny, ktoré zlepšujú absorpciu aktívnych zložiek hlbšie do pleti.
  • Chlorofyl - Prírodné farbivo s pozoruhodnými protizápalovými a ochrannými účinkami.

ZELENÉ ZLATO “MADE IN JAPAN”

V japonskej kultúre je Matcha čaj, viac ako bežný zelený čaj, súčasťou slávnostných rituálov. Dva z týchto rituálov sa po stáročia odovzdávajú z generácie na generáciu: prvým je usucha, pri ktorom sa využívajú malé lístky z rastlín mladších ako 30 rokov, druhým je koicha, pri ktorom sa zbiera prvá úroda rastlín starších ako 30 rokov. V oboch prípadoch sa listy čaju pestujú v tieni, prekryté špeciálnou pokrývkou, ktorá bráni strate ich účinkov. Ihneď po zbere sa tieto čajové lístky rozomelú na jemnučký púder. 

Micelárny čistiaci gél s infúziou čaju Matcha a aktívnymi perličkami uhlia nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Martina Varhaníková 12.11.19 12:00

karma
110.00

zaujímavé zloženie a dnes ráno som narazila na tablety s čajom Matcha a teraz o ňom čítam tu...aká paralela. :) Popozerám po ňom..Vďaka.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 22.01.20 17:57

ĽU
karma
100.00

zaujímavé zloženie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní