Aj domáce oblečenie môže byť štýlové. Vieš, ako na to?

Aj domáce oblečenie môže byť štýlové. Vieš, ako na to?

Domáce oblečenie, či už je reč o teplákových súpravách alebo tričkách s kraťasmi, predurčujú k pohodlnosti práve ich materiály a strihy. To však rozhodne neznamená, že z krásnej a upravenej dámy sa v domácom prostredí razom musí stať zanedbaná nositeľka oblečenia s heslom „čím voľnejšie, tým lepšie". A hoci to posledné, na čo máme cez voľný víkend chuť, je zaťažovanie si hlavy svojím outfitom, aj doma je možné vyzerať božsky.

Stačí k tomu naozaj málo – len siahnuť po tých správnych kúskoch, v ktorých sa budete zaručene cítiť výborne aj pri sporáku či na gauči.

Atraktívny vzhľad v domácom prostredí

Čo si budeme klamať, nám ženám vie oblečenie a celkový výzor výrazne ovplyvniť náladu. Vraví sa, že ako sa cítiš, tak aj vyzeráš. U nás to však v rovnakej miere platí aj naopak – ako vyzeráme, tak sa cítime. O dôvod viac dať si záležať na atraktívnom vzhľade aj v domácom prostredí, čo poviete? Veď je to také jednoduché. Ak však predsa len nedáte dopustiť na tepláky, siahnite po tých s prídavkom polyesteru. Ten zachová pôvodný tvar aj po niekoľkých vypratiach a vyhnete sa tak vyťahaniu svojho obľúbeného spoločníka na doma.

Mohlo by ťa zaujímať: Pozor! Toto sú najkrajší muži z instagramu!

príťažlivá aj doma

Zdroj: Shutterstock®

Už sa nemusíte hanbiť pred neohlásenou návštevou

Domáce oblečenie by nemalo byť len kvalitné, ale malo by aj dobre vyzerať. Tým nechceme povedať, že sa treba v nedeľu ráno navliecť do priliehavých džínsov a čipkovanej bielizne. To nie. Úplne postačia príťažlivé legíny a tričko, ktoré nemusí zákonite potláčať vaše krivky – práve naopak, nechá ich vyniknúť aj vo voľnom čase. Hoci väčšina z nás viac či menej podlieha aktuálnym módnym trendom, pravdou zostáva, že doma dokážeme nosiť rovnaké oblečenie aj desať rokov. Lepšie povedané – do absolútneho zničenia. Nie je to škoda? Veď život je príliš krátky na to, aby sme nosili tie isté tepláky od strednej školy po druhú materskú, čo poviete?

štýlové domáce oblečenie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Pohodlnosť áno, zanedbanosť rozhodne nie

Špeciálne obchody s domácim oblečením vlastne neexistujú. Väčšina z nás to rieši recykláciou – čo už nie je vhodné na nosenie do práce, to sa ešte zíde na doma. Do veľkej miery tu však platí pravidlo: „Nie je ani tak dôležité, čo nosíš ako to, ako to nosíš." Nuž, vkus sa naozaj nedá kúpiť. Preto môžete mať plnú skriňu najdrahších a najznačkovejších voľnočasových kúskov, no stále hrozí, že budete pôsobiť nevkusne a gýčovo. Na druhej strane, ak sa viete pekne a štýlovo zladiť, môžete vyzerať nádherne aj v bavlnených teplákoch. Ak ich navyše skombinujete s naozaj originálnym tričkom, pestrý domáci outfit je na svete.

Odporúčame: Prečo konzumovať cibuľu? Odteraz sa od nej staneš závislou!

byť krásna aj doma

Zdroj: Shutterstock®

Spodná bielizeň na voľný čas

Kde by ale rozhodne mala byť pohodlnosť vašou prioritou, to je výber spodnej bielizne na voľný čas. Určite nám dáte za pravdu, že nie je nad bezšvové bavlnené nohavičky a podprsenku. Pri voľbe domáceho oblečenia by ste teda mali myslieť nielen na svoj komfort, ale aj na estetickú stránku. Byť pekne a vkusne oblečená aj doma, to predsa nič nestojí. Naopak, samy tak budete mať lepší pocit a lepšiu náladu, čo isto ocenia aj vaši najbližší. A nesie to so sebou ešte jeden významný bonus – ak budete náhle potrebovať vybehnúť do obchodu, úplne vám postačia športové topánky a bundička (pokojne aj kožená – tá dokáže v kombinácii so štýlovými teplákmi naozaj zázraky). Vyskúšajte to!

- Anketa

UPREDNOSTŇUJEŠ DOMA POHODLIE ALEBO PRÍŤAŽLIVOSŤ?

Odpovedalo 12 ľudí  

Jednoznačne pohodlie - tepláky a mikiny
25%
Príťažlivosť je pre mňa prvoradá aj doma
17%
Snažím sa kombinovať pohodlie so štýlom
58%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 09.02.18 07:52

ĽŠ
karma
100.00

Výborný článok!

  • 2
Odpovedať

Patrícia Paškanová 15.02.18 20:38

PP
karma
91.00

Byť štýlová aj doma tak to je super .. Zaujímavé kúsky a inšpirácie ;)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní