Z francúzskej riviéry priamo na vaše nohy! Čo je TOP trendom sezóny?

Z francúzskej riviéry priamo na vaše nohy! Čo je TOP trendom sezóny?

Už to cítite vo vzduchu? Letné rezorty, ulice metropol a vy. Zasnívaná na vysnívanej dovolenke, štýlová a uvoľnená. Potrebujete k tomu už len nové topánky a doplnky? Úplne vám rozumieme.

Vidíte sa podobne, ako tvár najnovšej kampane Jenny Fairy od CCC vo vychytených turistických destináciách, pitoreskných uliciach a na námestiach miest, do ktorých ste sa celý rok tešili?

Prejdite sa ako Emily Ratajkowski po svojej vlastnej módnej ceste. Tá jej smerovala z romantického a neformálneho Paríža na slnkom prežiarenú francúzsku riviéru. Kam povedú vaše kroky v nových modeloch topánok značky Jenny Fairy, ktorá je jednou z najobľúbenejších medzi influencermi?

Svetoznáma topmodelka Emily Ratajkowski otvára letnou kolekciou Jenny Fairy úplne novú módnu kapitolu. V detailoch sa kolekcia vracia k najväčším trendom z roku 2000. V kampani prezentuje supermoderné pruhy, ktoré sa stali voľbou módnych návrhárov pre sezónu 2023.

Fantasticky sa kombinujú so sandálikmi s transparentnými detailmi a kabelkami, o ktorých sme básnili už ako malé dievčatá.

Odporúčame: Oslávte jar v komunite nadšencov módy

Emily Ratajkowski

Zdroj: CCC

Kabelka z priesvitných korálikov?!

Keď ste tajne snívali o kabelke, ktorá bude posplietaná z priesvitných korálikov, nezaváhajte! Práve v tejto sezóne budete absolútne IN!

Cukríková ružová, bledomodrá, kvetiny – to všetko s pruhmi funguje ako zázrak a na letnú vlnu naladí aj tých, ktorí sa svojich obľúbených farieb a štýlu vzdávajú len ťažko.

Neprehliadni: Naučte sa kombinovať TOP trend sezóny s outfitom

dámska kabelka

Zdroj: CCC

V novej letnej kolekcii nájdete všetky splnené sny tých žien, ktoré sa neboja hrať s módou a k šťastiu im chýbajú výrazné farby, hravé vzory a neprehliadnuteľné detaily.

Nechajte sa uniesť dizajnom najnovšej kolekcie a poďte si vybrať módnych parťákov na svoje letné potulky mestom či plážou do predajní CCC.

Prehľad o tom, čo aktuálne hýbe svetom módy si spravte už na stránkach www.ccc.eu/sk a nezabudnite sa zaregistrovať priamo online alebo prostredníctvom aplikácie do Klubu CCC a čerpajte výhody.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní