Top so zvieracím motívom hneď štyrikrát inak: Inšpiruj sa outfitmi aj na bežný deň!

Top so zvieracím motívom hneď štyrikrát inak: Inšpiruj sa outfitmi aj na bežný deň!

Ulice sa potupne začali meniť na skutočnú ZOO, a to vďaka jednoduchému štýlu, ktorý prišiel do módy. Minuloročný leopardí trend bol tento rok doplnený hadím vzorom na oblečení. Ako všetci dobre vieme, tak ulica udáva trendy a rovnako aj medzinárodné prehliadky, na ktorých sa predstavujú modely tých najvychýrenejších módnych návrhárov. Versace, Paco Rabane, Gucci... všetko zvučné značky, ktoré toto zvieracie šialenstvo preniesli  nielen do ulíc, ale aj do našich obchodov.

Kde-tu sa na vás usmeje leopardí vzor či dokonca mačky, psy, vtáky, ale aj iné tvory. Dokonca nemusíte byť žiadnym dobrodružným typom na to, aby ste si podobný kúsok mohli obliecť aj vy. F&F tento rok do siete svojich predajní prinieslo skutočne pôvabný kúsok, ktorý je na leto stvorený a pomerne ľahko kombinovateľný.

Jeden top hneď v štyroch outfitoch!

Sme ženy a sme nerozhodné! Nebudeme sa tým tajiť. Niekedy jednoducho nevieme, čo chceme. A často to tak býva aj pri zostavovaní outfitu do práce, do kina, na prechádzku či na kávičku s kamarátkami. Častokrát dokážeme stáť pred skriňou, ktorá je preplnená množstvom oblečenia a aj napriek tomu si nemáme čo obliecť. Áno, v takejto chvíli privádzame naše mužské polovičky do šialenstva. A niekedy stačí len jeden kúsok, ktorý sa dá skombinovať takmer s čímkoľvek.

Tigre, palmy, ozdobný gombík – to všetko sa nachádza na jednom krásnom tope od F&F, ktorý začal písať príbeh štyroch outfitov. Je to v podstate univerzálny kúsok, vďaka ktorému si počas leta vytvoríte hneď niekoľko rôznych „lookov“. A verte nám, top vás nikdy neomrzí ani nebude okukaný. Tak sa inšpirujte!

Pozri aj: Olivia Palermo: Obleč sa v štýle americkej influencerky

- Galéria
1 z 4

Biele nohavice – nesmrteľný kúsok

Nikdy nič nepokazíte, ak budete mať vo svojej skrini univerzálny kúsok, akým sú biele nohavice. Bielych nohavíc sa jednoducho nemusíte báť. Dokonca hneď po čiernej patrí biela medzi najobľúbenejšie módne farby, ktoré sú nutnosťou v šatníku. Samozrejme, môže sa spájať aj s mnohými otáznikmi, pretože biela sa nehodí úplne každému – teda hlavne čo sa vŕšku týka, pretože dámy s prirodzene bielou pokožkou môžu s bielym topom splývať.

No s nohavicami to je inak. Ak ich skombinujete s modrým tielkom so zvieracím vzorom, bude to kombinácia, ktorej sa nemusíte obávať.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 09.08.19 06:01

ĽŠ
karma
100.00

Na leto stvorený kúsok.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní