Vytiahni ich zo skrine! Ukážeme ti, ako sa nosia tenisky v zime

Vytiahni ich zo skrine! Ukážeme ti, ako sa nosia tenisky v zime

Inšpirácie nie je nikdy dosť, a to najmä dnes, kedy na uliciach vidíte naozaj hocičo. Súčasná móda sa neriadi podľa žiadnych pravidiel, a preto nie je žiadnou novinkou vídať dámy v kožuchoch, no v dolnej časti tela takmer nahé a v extrémnejších prípadoch môžete stretnúť chlapíkov v krátkych nohaviciach práve keď je vonku mínus.

Ak vás po dlhých zimných mesiacoch omrzeli vaše čižmy či kotníkové topánočky, siahnite do šatníka a vylovte vaše obľúbené tenisky. My vám zatiaľ ukážeme, ako sa nosia tenisky v zime a s čím ich kombinovať!

Zaujme ťa: Nepodceňujte výber športovej obuvi! Tá totiž nie je univerzálna

inšpirácie na zimné outfity

Zdroj: Shutterstock®

Biela ide ku všetkému

Ak neviete, po ktorých miláčikoch bez opätku siahnuť, stavte na bielu. V tomto prípade bude lepšie, ak to nebudú práve plátenky, pretože zimná špina z chodníkov by sa na ne mohla nenávratne nalepiť. Zvoľte skôr kožené tenisky či napodobeniny a kombinujte ich tak, ako vám srdce povie.

biele tenisky v zime

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Biele sa nosia ku všetkému a dokonale ich zladíte s obyčajnými džínsami, ale aj s midi sukienkou, ktorá zahreje až do polovice lýtok, alebo s vážnym pracovným outfitom. Na biele našupovačky sa môžete spoľahnúť a dokonale ladia s kabátmi, takže smelo do toho.

Keď nie biele, tak…

V zime nemusíte nosiť len čierne tenisky, ale aj všetky farebné, a sú vašou druhou možnosťou, ako aj počas smutnej sychravej zimy upútať na ulici. Vystúpte z radu a vytiahnite svoje obľúbené ružové tenisky. Sú nesmierne jemné a prinesú farbu aj do toho najškaredšieho dňa.

Pozri aj: Vieš, ako správne používať hubku na makeup? Takto ti vydrží dlhšie

farebné tenisky v zime

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: www.pinterest.com

Ani farebné tenisky sa nebojte kombinovať a dajte si k nim napríklad sukňu. Môže byť krátka, dlhá alebo midi, budete vyzerať vždy dokonale. Ak vám to počasie dovolí a oteplí sa, napríklad na 10 stupňov, môžete si k takémuto outfitu dovoliť aj koženú bundičku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Soňa Krátka 27.02.18 07:32

SK
karma
114.00

jedie keby boli nejak špeciálne vyrobené, inak neviem-neviem

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 27.02.18 07:43

MM
karma
100.00

nosím tenisky v zime, veď aj toho roku bola mierna, ale športové, musia mať hrubú podrážku a nesmú byť plátenky

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 27.02.18 07:59

SK
karma
86.00

no neviem neviem v zime nosiť plátenky s tenkou podrážkou..... možno v 12-13 -tich stupňoch....od nôh človek najviac prechladne.... a stačí raz a zápal močového mechúra máte zabezpečený na celý život... nie je to sranda... zima je preto, že sa majú nosiť zimné topánky... ako pozerám dievčatá na fotke majú holé členky ....žiadne ponožky.... alebo len silonkové ponožky..... brrrrrrr

  • 2
Odpovedať

Marta Bujdošová 27.02.18 10:18

MB
karma
98.00

Ja neviem, ja som asi stara skola, v zime nosim cizmy, na beh sportove tenisky, bezne na jar a jesen nosim tenisky, ale ineho druhu a nie sportove, v lete platenky, sandale. Veci by sa mali vyuzivat najme na to na co boli vyrobene a kde tu nieco na obzvlastnenie a experimentovanie. Tak ako je to na spodnom obrazku mi to sedi, ale to su skor vychadzkove tenisky a nie sportove. A v zime naozaj iba na precupitanie od auta k posilovni a nie na chodenie po vonku.

  • 1
Odpovedať

Lenka Meravá 27.02.18 13:17

LM
karma
82.00

Brrr v tejto zime nehrozi

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá,st 04.03.18 18:20

MH
karma
-1.00

ja som verná zimným topánkam, veď chlad ide od zeme a tá je v zime riadne studená.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní