Čo ak zásnubný prsteň budúcu nevestu neohúri? Je po svadbe?!

Čo ak zásnubný prsteň budúcu nevestu neohúri? Je po svadbe?!

Často si predstavujeme aké to bude. Kde nás náš vyvolený požiada o ruku a hlavne kedy. Pri dlhoročnom vzťahu je to už viac-menej očakávané a tak sa častokrát stáva, že na mužov tlačia nielen ich partnerky, ale aj celá rodina, ktorá túži po poriadnej zábave a rodičia po ďalšom prírastku do rodiny, teda po vnúčatách. Predstavte si však ten čarovný okamih, kedy sa váš partner skutočne odhodlá na ďalší krok vo svojom živote. Kľakne si pred vami a vysloví tú klišé vetu, ktorá zrazu vo vašich ušiach znie ako tá najkrajšia hudba. Otvorí krabičku a vy zrazu ostanete bez slov. Možno od úžasu alebo skôr od nemilého prekvapenia, pretože váš vkus môže byť úplne odlišný od vkusu vášho partnera.

Popravde, tento okamih by nemal byť o prsteni, ale o vás dvoch, vašej láske a ďalšom spojení či spoločnej budúcnosti. Ale povedzme si, aj prsteň zohráva nemalú rolu, pretože bude zdobiť ruku budúcej nevesty. A čo ak práve ten, ktorý váš partner pre vás vybral nezapadá do vášho vkusu?

nevhodný zásnubný prsteň

Zdroj: Shutterstock®

Doprajte si čas, aby ste sa s prsteňom zžili

Všetko chce len čas! Preto predtým, než podniknete nejaké kroky, tak si ho doprajte aj vy. Nechajte si to uležať v hlave a doprajte si niekoľko dní na to, aby ste sa s prsteňom zžili. Je možné, že sa vám po čase začne páčiť a zvyknete si naň natoľko, že ho nebudete chcieť vymeniť za iný. Veď musí byť predsa nejaký dôvod na to, prečo váš partner vybral práve ten daný zásnubný prsteň. Možno to nebude láska na prvý a možno ani na druhý pohľad, no po čase si ho môžete obľúbiť.

Prečo vybral práve tento zásnubný prsteň? Komunikujte s ním!

Určite vás bude zaujímať, prečo váš partner volil práve daný zásnubný prsteň. Skúste preto u neho zistiť (nejako nenápadne), čo ho na danom prsteni oslovilo a prečo volil práve ten, s ktorým si pred vás pokľakol. Možno v ňom videl nejakú spojitosť či symboliku a možno sa mu daný prsteň spája s nejakým príbehom či udalosťou. A práve do príbehu v spojitosti s prsteňom sa môžete zamilovať natoľko, že sa ho nebude chcieť vzdať.

No, ak ani napriek tomu sa vám prsteň nebude páčiť, pretože nesedí k vašej osobnosti a štýlu, tak je čas na komunikáciu. Vzťah je o komunikácii, ktorá je základom každého zdravého a pevného vzťahu. Oceňte snahu vášho partnera a nejakým rozumným spôsobom mu naznačte, že sa prsteňom netrafil do vášho vkusu. Ak vás miluje a záleží mu na vás, tak to pochopí.

Odporúčame: Nepovedala si mu ÁNO? Tieto pôvabné zásnubné prstene by si neodmietla!

výber zásnubného prsteňa

Zdroj: Shutterstock®

Aj zásnubný prsteň sa dá vymeniť alebo upraviť

Vkus každej nevesty sa môže líšiť. Ak má váš partner uschovanú účtenku, môžete skúsiť prsteň vymeniť za iný, ktorý by zapadol do vášho vkusu. Zásnubný prsteň snov si tak vyberiete samé. Nezabudnite však rešpektovať rozpočet vášho snúbenca a zbytočne ho neprekračujte pri výbere nového prsteňa. Poprípade sa môžete klenotníka popýtať na možnosť úpravy daného prsteňa. Vždy to teda bude ten, ktorý vám váš partner vybral, no mierne upravený podľa vašich predstáv. Aj to je riešenie.

Inšpiruj sa: História zásnubných prsteňov: Čo sa nosilo pred diamantmi?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní