Predsvadobná noc spolu alebo osamote? Ako ju stráviť?

Predsvadobná noc spolu alebo osamote? Ako ju stráviť?

Ak je nejaký deň v roku, počas ktorého sa chcete cítiť najlepšie (po psychickej, emocionálnej aj fyzickej stránke), tak je to svadobný deň. Je preto dôležité zvážiť, čo urobiť pre to, aby ste kráčali uličkou s pocitom, že ste pre seba spravili len to najlepšie a cítite sa dostatočne oddýchnuto. Aj keď existujú určité veci, ktoré môžete robiť mesiace pred dňom D (napr. meditácia, pravidelná návšteva kozmetičky,...), najdôležitejšie je to, ako strávite večer predtým, než sa postavíte pred oltár. Na svadobných fotografiách chcete určite vyzerať čo najlepšie, preto by ste si mali dopriať kvalitný a dostatočný spánok. Ponocovanie pred svadbou neprichádza do úvahy a rovnako nie ani kruhy pod očami.

Či už sa rozhodnete stráviť noc pred svadbou so svojím budúcim manželom alebo bez neho, je to len na vás. Majte však na pamäti, že si musíte poriadne oddýchnuť, aby ste boli pripravení na dlhú noc plnú fotografovania, zábavy a rozhovorov so svadobnými hosťami.

ako stráviť predsvadobnú noc

Zdroj: Shutterstock®

Predsvadobný večer v spoločnosti mamy

Pre každú matku je svadba svojej dcéry tak trochu zvláštnym obdobím. Dcéra nadobro vylieta z hniezda, čo môže byť pre matku dosť emotívne. Strávte teda predsvadobný večer spolu so svojou maminou relaxačne, a to na nejakej masáži alebo si doprajte spoločnú večeru v reštaurácii. Je to spôsob, ako jej preukázať uznanie za všetko, čo pre vás urobila. Naplánujte si spoločný deň, ktorý budete tráviť spoločne – nech je to čokoľvek, hlavne sa veľa neunavte.

Predsvadobný večierok s družičkami

Síce to bude chcelo ďalšie plánovanie vopred, ale taká predsvadobná party padne vhod každej neveste. Jej cieľom nie je opiť sa a ani prebdieť celú noc rozprávaním. Spravte si zábavný, ale nie dlhý program s družičkami – objednajte si dobré jedlo, pozrite si romantický film, relaxujte a strávte spolu istý čas. Aspoň to málo môžete spraviť pre svoje družičky, ktoré vám pomáhali s plánovaním svadby a jej organizovaním.

Pozri aj: Sviečky na svadbe: Ako vďaka nim dosiahnuť tú pravú atmosféru?

rozlúčka so slobodou

Zdroj: Shutterstock®

Predsvadobné cvičenie

Niektorým nevestám padne vhod, keď si pred svadbou zacvičia. No aj v tomto prípade je potrebné vybrať si správny druh cvičenia. Najlepšia je joga, ktorá vám pomôže uvoľniť sa a zároveň aj upokojiť, čo v konečnom dôsledku pomôže aj vášmu spánku. Vhodná je aj prechádzka, ktorá vám pomôže odbúrať stres a nadýchať sa čerstvého vzduchu.

Keďže so svojím budúcim manželom strávite po svadbe zvyšok svojho života, jeden deň bez seba určite zvládnete. Venujte ho sami sebe a strávte ho oddelene.

Neprehliadni: Zásnubný prsteň na svadbe: Mať ho v deň D nasadený alebo nie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní