Svadobný strom ako netradičná kniha hostí: Hit posledných rokov

Svadobný strom ako netradičná kniha hostí: Hit posledných rokov

V súčasnosti môžeme na svadbách vídať viac kreatívnych nápadov, ktorými sršia mladomanželia. No viac-menej sa všetky uberajú trošku netradičnejším smerom. A týka sa to aj svadobnej knihy hostí. Už to nie je len o podpisoch v nejakej knihe, ktorú možno mladomanželia otvoria o pár rokov a budú na tento deň spomínať. Spomínať pri čítaní prianí od hostí, ktorí s nimi tento ich veľký deň oslávili.

Dnes už má svadobná kniha hostí rôzne formy, prevedenia a častokrát hovoríme o netradičnejších spracovaniach a nápadoch. S príchodom polaroidov sa z písaných kníh hostí začala stávať zbierka fotiek, ktoré sa do knihy lepili.

Videli ste aj iné tipy na knihy hostí? Napríklad priehľadný box, do ktorého sa vhadzovali hosťami podpísané srdiečka? Alebo odkazy od hostí v sklenenej fľaši? Či deka vytvorená z kúskov látok, na ktorých máte odkazy od svadobných hostí? Možností a nápadov na knihu hostí je neúrekom. A my vám prinášame ďalší – svadobný strom. A vedzte, že aj ten môže mať mnoho podôb.

Odporúčame: Zlaté šaty pre družičky: Hlási sa jeden z trendov pre rok 2023

alternatívna kniha hostí

Zdroj: pinterest.com/selectedvenues/

Odtlačky prstov vedú

Nechajte vašich hostí, nech sa trošku zašpinia. Pripravte si plátno, na ktoré nakreslite strom bez listov. Na svadbu si zaobstarajte atrament alebo atramentové vankúšiky rôznych farieb. Hostia do atramentu namočia palec a otlačia ho na plátno. Dovoľte im, aby sa na otlačok aj podpísali.

strom hostí

Zdroj: pinterest.com/elo7br/

Drevený strom

Drevom to začína a drevom to aj končí. Okrem toho, že samotný strom môže byť z dreva a prilepený na plátne, tak aj podpisy hostí môžu byť drevené. Aby sme to uviedli na pravú mieru, tak namiesto atramentu pripravte listy vyrobené z dreva alebo srdiečka, ktoré budú hostia na plátno lepiť. Pomôžu vám tak holý strom dotiahnuť do dokonalostí.

Drevo a papier

Rovnako skvelá dvojica, ktorú môžete pri tejto alternatívnej knihe hostí využiť. Princíp je podobný ako vyššie. Drevený strom na plátne a papierové listy prilepené okolo. Alebo naopak – strom na plátne nakreslený a drevené listy či srdiečka prilepené okolo.

Pozri tiež: Prečo nevesta hádže kyticu? Spoznaj históriu tohto zvyku!

kniha hostí

Zdroj: pinterest.com/etsy/

Zarámovaný strom

Oslovila vás kniha hostí, pri ktorej sa hostia podpisujú na kúsok dreva a ten potom hádžu do rámu? Tak nejak môže vyzerať aj vaša kniha hostí so stromom. Zarámovaný drevený strom a podpísané drevené listy okolo, ktoré vytvárajú korunu – DOKONALÉ!

strom puzzle

Zdroj: pinterest.com/etsy/

Puzzle zabavia

Ak ste milovníkmi skladačiek a skladania, tak to pretavte aj do knihy hostí. Strom v tvare puzzlí je tým pravým orechovým pri čom vaše „skladacie“ srdce sa duša zaplesá.

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com/stylemepretty; pinterest.com/PatricePapier


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní