Myslíš si, že chudnutie je nemožné? Táto mamička ti dokáže opak. Zhodila vyše 80 kíl!

Myslíš si, že chudnutie je nemožné? Táto mamička ti dokáže opak. Zhodila vyše 80 kíl!

Zhodiť väčšie množstvo nadbytočných kilogramov môže byť skutočne náročné. Podľa niektorých je to priam nemožné. Odhodlanie, pevná vôľa a správna motivácia však dokážu hotové zázraky. A to platí nielen pri chudnutí, ale aj pri akýchkoľvek iných činnostiach v našom živote. Redukovanie váhy najmä pri veľkej nadváhe až obezite si vyžaduje obrovskú dávku odhodlania aj pevnej vôle, no taktiež sebazapierania, trpezlivosti a niekedy i pevných nervov. Rozhodne to však nie je nemožné! 

Ashley Kaye Fumagalli – matka troch detí z Kalifornie je ukážkovým príkladom toho, že telo akýchkoľvek rozmerov je možné dostať do formy. Ashley kedysi trpela značnou nadváhou, no podarilo sa jej zhodiť vyše 80 kilogramov. Podstúpila operáciu žalúdka a postupne sa začala i zdravo stravovať a pravidelne cvičiť. Celú cestu tejto úžasnej premeny od jej začiatkov zdieľa so svetom aj prostredníctvom Instagramu. Na svojom účte má už cez 15 tisíc sledovateľov, ktorí ju neváhajú podporiť. Pozrite sa na jej úžasnú premenu aj vy!

Pozri aj: Fotky neviest pred a po: Ich premeny v deň D ti vyrazia dych!

Človek potrebuje správnu motiváciu!

Ashley kedysi váha ukazovala neuveriteľných 140 kilogramov. Neraz tak musela čeliť posmeškom, ktoré vedia razom zničiť sebavedomie. To bolo však pred viac ako 2 rokmi. V období, kedy sa rozhodla zmeniť svoj životný štýl a skoncovať s nadváhou, si postupne čoraz viac uvedomovala, že jej váha je prekážkou v každodenných činnostiach. Mala bolesti chrbta a často i problémy s dýchaním. To všetko ju výrazne obmedzovalo najmä pri starostlivosti o tri deti. Ashley sa tak rozhodla radikálne zmeniť svoj život, aby si ho mohla naplno vychutnávať so svojimi ratolesťami a byť pre ne inšpiráciou. 

Dnes má Ashley ukážkovú postavu a snaží sa žiť zdravo, čomu učí i svoje deti. Prostredníctvom svojho instagramového účtu môže inšpirovať a motivovať množstvo ďalších osôb nielen s podobným osudom. Práve motivácia je pre nás často hnacím motorom, než už si zaumienime čokoľvek. Pri dosahovaní cieľov sme totiž v mnohých prípadoch obmedzení len bariérami, ktoré si sami vytvárame. Treba však myslieť na to, že nič nie je nemožné, i keď cesta za splneným snom môže byť niekedy tŕnistá!

Pozri aj: Ako efektívne chudnúť bez pozerania sa na váhu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 15.03.19 08:12

ĽŠ
karma
100.00

Odhodlanie, pevná vôľa a správna motivácia naozaj dokážu hotové zázraky.

  • 2
Odpovedať

Elena Švachová 15.03.19 22:51

karma
109.00

Keby som schudla 80 kg, tak zmiznem :-) Obdivujem ľudí s pevnou vôľou,tá premena je úžasná.

  • 4
Odpovedať

Lucia Šeptáková 16.03.19 06:18

karma
108.00

Tak to je premena!

  • 1
Odpovedať

Anton Marek 16.04.19 11:17

karma
127.00

Skvelý úspech, inšpirácia pre každého.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní