Najväčší hit tejto jari? Ombré manikúra je horúci kandidát!

Najväčší hit tejto jari? Ombré manikúra je horúci kandidát!

Trend ombré tu už máme nejaký ten čas. Graduálny prechod farieb sme už nosili na oblečení, no i na vlasoch a teraz, ako sa zdá, prišiel čas na nechty. Ombré manikúra je horúcim kandidátom na trend tejto jari a ak sa bude tešiť popularite tak, ako si myslíme, kontinuálne prejde aj na kandidáta na hit leta 2020. My sme sa opäť po inšpiráciu vybrali na Pinterest, kde sme pre vás hľadali tie najkrajšie inšpirácie na ombré manikúru.

Tipy na ombré manikúru

Čo sa vám bude po zhliadnutí našej galérie na ombré manikúre páčiť najviac, je jej variabilnosť. Dá sa totiž vyčarovať v decentnom a nenápadnom priehľadnom prevedení, no páčiť sa bude aj tým dámam, ktoré obľubujú pestré až krikľavé farby. Na svoje si prídu aj milovníčky jednoduchého black and white, teda čiernobieleho štýlu. Ombré manikúru si troška zručnejšie z nás dokážu vyčarovať aj doma, no niekedy je pre dokonalý efekt lepšie staviť na svoju manikérku.

- Tipy na ombré manikúru
1 z 10

Fialová a čierna

Ombré nemusí ísť len do stratena a nemusí byť nudnou kombináciou. Sýta fialová s čiernou vyzerajú na nechtoch veľmi dobre, záleží len na tom, čo samé hľadáte.

Odporúčame: Komu sa hodia krátke vlasy a komu nie? Zisti to podľa pravidla 5,7!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Kristína Sekeráková 26.04.20 21:01

KS
karma
133.00

Vyzerá to úžasne, oveľa lepšie ako zbytočné trblietky a kamienky a rôzne iné gýčoviny :-D

  • 0
Odpovedať

Soňa Kollárová 04.05.20 22:20

SK
karma
113.00

Tie sú nádherné. :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní